iPhone 16e vs 16 vs 15

zBarisOffical

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, Samsung S23 kullanmaktayim. Telefonumda son zamanlarımda aşırı hızlı pil bitmesi(gunde 3 kere şarj) bildirim yerinde karıncalanma gibi sıkıntılar olmaya başladı o yüzden iPhone serisine geçiş yapmak istiyorum. Çok fotoğraf çeken ağır oyun oynayan biri değilim sizce iPhone 16'ya 60K vermek mi yoksa 16e'ye 40K vermek mi? Üniversiteye geçeceğim bütçem de kısıtlı, ne önerirsiniz?

Dostlar selam, Samsung S23 kullanmaktayim. Telefonumda son zamanlarımda aşırı hızlı pil bitmesi(gunde 3 kere şarj) bildirim yerinde karıncalanma gibi sıkıntılar olmaya başladı o yüzden iPhone serisine geçiş yapmak istiyorum. Çok fotoğraf çeken ağır oyun oynayan biri değilim sizce iPhone 16'ya 60k vermek mi yoksa 16E'ye 40k vermek mi? Üniversiteye geçeceğim bütçem de kısıtlı, ne önerirsiniz?

Hocam bende S23ten 16e modelıne gecıs yaptım benim de bütçem kısıtlıydı isimi goruyor cihaz spesifik sorularınız varsa alabilirim.

iPhone 16 parasını hak etmiyor bence 2. el 14 Pro veya 15 Pro bakın. Sıfır isterseniz iPhone 15 alın.

Dostlar selam, Samsung S23 kullanmaktayim. Telefonumda son zamanlarımda aşırı hızlı pil bitmesi(gunde 3 kere şarj) bildirim yerinde karıncalanma gibi sıkıntılar olmaya başladı o yüzden iPhone serisine geçiş yapmak istiyorum. Çok fotoğraf çeken ağır oyun oynayan biri değilim sizce iPhone 16'ya 60K vermek mi yoksa 16E'ye 40K vermek mi? Üniversiteye geçeceğim bütçem de kısıtlı, ne önerirsiniz?

Hocam bu fiyatlara o modeller tercih edilmez. 16 serisi zaten iPhone bu zamanlarda en çok tartışılan konusu oldu yaptıklarıyla. S23 güzel telefondur normalde Samsung s serileri Android cihazlarda farkı koyan bir model. Şimdi senin kullandığın telefon iyi ama bataryası düşük. Ayrıca pil sağlığı ne durumda? Günde 3 kere gibi bir şarj yine de mümkün değil öyle bir telefonda. İşin sürekli telefon ile ilgili mi oluyor yani eğer günde çok vakit geçiriyorsan IPhone'da bu konuda başarılı değil. Samsung her türlü batarya konusunda önde olduğunu düşünüyor ve görüyorum. Bütçe ne kadar? Şimdi ki telefonu satıp üstüne mi ekleme yapacaksın? Üst modeller tercih etmez misin? Karıncalanma gibi durumlarda enterasan ilk defa senden duydum. 60 bin gibi bir telefonu gösterdiysen 60 bine kadar çıkabiliyorsun demek ki. S25 Plus varken? Benim önerim o şekilde. Ayrıca Android gibi bir telefondan iOS geçmek de yazılımsal olarak kötü gelebilir. Android alıştığın için her türlü indirme vb.

iPhone 16 parasını hak etmiyor bence 2. el 14 Pro veya 15 Pro bakın. Sıfır isterseniz iPhone 15 alın.

Bende inceledim de 10 bin TL kadar fark ve sadece işlemci farklı tasarım olarak da 15 daha iyi gibi sanırım bende düz 15 tercih edeceğim (düzenleme) 16e hem özellik olarak daha iyi hem fiyat olarak daha iyi önerilmeme sebebi nedir?

Hocam bu fiyatlara o modeller tercih edilmez. 16 serisi zaten iPhone bu zamanlarda en çok tartışılan konusu oldu yaptıklarıyla. S23 güzel telefondur normalde Samsung s serileri Android cihazlarda farkı koyan bir model. Şimdi senin kullandığın telefon iyi ama bataryası düşük. Ayrıca pil sağlığı ne durumda? Günde 3 kere gibi bir şarj yine de mümkün değil öyle bir telefonda. İşin sürekli telefon ile ilgili mi oluyor yani eğer günde çok vakit geçiriyorsan IPhone'da bu konuda başarılı değil. Samsung her türlü batarya konusunda önde olduğunu düşünüyor ve görüyorum. Bütçe ne kadar? Şimdi ki telefonu satıp üstüne mi ekleme yapacaksın? Üst modeller tercih etmez misin? Karıncalanma gibi durumlarda enterasan ilk defa senden duydum. 60 bin gibi bir telefonu gösterdiysen 60 bine kadar çıkabiliyorsun demek ki. S25 Plus varken? Benim önerim o şekilde. Ayrıca Android gibi bir telefondan iOS geçmek de yazılımsal olarak kötü gelebilir. Android alıştığın için her türlü indirme vb.
Hocam pil sağlığı 88. Neredeyse her yazilim guncellemesinde telefonun pil sagligi dustu accubateryden takip ediyorum aşırı hızlı bitiyor pil. (samsungtan soguma sebebimde bu)Bu telefonu degis tokuş kapsamında 23bin+5 bin iphone desteğiyle 2.el olarak verip iphone alabiliyorum. Bununla beraber maksimum bütçe 50 bin oluyor

Bende inceledim de 10 bin TL kadar fark ve sadece işlemci farklı tasarım olarak da 15 daha iyi gibi sanırım bende düz 15 tercih edeceğim (düzenleme) 16e hem özellik olarak daha iyi hem fiyat olarak önerilmeme sebebi nedir?
Evet bende o 2 si arasındayım bunda kirpilmis ozellikler var ama zaten kırpilan çoğu şeyi(kamera vb) çok kullanmıyorum

Bende inceledim de 10 bin TL kadar fark ve sadece işlemci farklı tasarım olarak da 15 daha iyi gibi sanırım bende düz 15 tercih edeceğim (düzenleme) 16e hem özellik olarak daha iyi hem fiyat olarak daha iyi önerilmeme sebebi nedir?
İşlemci 16e daha iyi fakat bazı ozellikler kirpilmiş oluyor mesela kamerada 0.5x geniş açı vs yok ekran gorunusu olarak ip15daha iyi bi kaç ozellik var onlara bakabilirsin

Hocam anlık 16e kullanıyorum geniş açıyı deli gibi kullanmıyorsanız dinamik ada çok önemli değil diyorsanız 16e önerebilirim zaten bu telefon da 60 Hz onun dışında performansı gayet iyi pil performansı mükemmel ama gece çekimleri kötü ama gün ışığında mükemmel işler çıkarıyor.

Hocam pil sağlığı 88. Neredeyse her yazilim guncellemesinde telefonun pil sagligi dustu accubateryden takip ediyorum aşırı hızlı bitiyor pil. (Samsung'tan soguma sebebimde bu)Bu telefonu degis tokuş kapsamında 23bin+5 bin iPhone desteğiyle 2.el olarak verip iPhone alabiliyorum. Bununla beraber maksimum bütçe 50 bin oluyor

88 gayet iyi bir değer. Günlük kullanım nedir hocam? Oyun vs çok oynanıyorsa onlar da etki eder elbette. Onun haricinde tam bir fiyat olsaydı benim dediğim telefon önerim olurdu. Ama iPhone düşündüysen hemen bir hata da yine IPhone'dan döneceksin gibi geliyor şahsen bana o yüzden pişmanlıklar çok oluyor hocam.

Magsafe özelliği yok, kalın çerçeveler, geniş kamera olmaması, maksimum 2x'e kadar zoom yapması yüzünden tercih edilmiyor. Ayrıca görünüşü de çok iyi denmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı