Instagram'in kendisinden cekip deneyin fotoyu bir de hocam.
Öyle çekince de hem IPhone'da hem Android'de renkler düzgün değil düzgün ısık kontrolü ya da net bir odak olmuyor.
Instagram'in kendisinden cekip deneyin fotoyu bir de hocam.
S24 FE ve S24+ arasındaki kamera farkının tek sebebi yazılım mı? Kullandıkları lens veya lens boyutu farklıydı sanki. 16e, SE4 ismiyle SE ailesinin yeni ürünü olarak çıksaydı öyle büyük kısılmalar olabilirdi ama 16 ailesinden 16’nın kırpılmış hali olarak çıktığı için düşündüğünüz gibi bir kısılma olacağını sanmıyorum.S24+ ile S24FE arasindaki kamera kalitesi farkina bakarsaniz anlarsiniz hocam. iPhone 16 kamerasinin iPhone 14 kamerasi performansi verdigini dusunun. Bir de bugün forumda 16e nin kamerasi S25 Ultradan bile daha iyi diyen birisi vardi anlatamadik bir turlu laf o aklima geliyor bu telefonu gorunce.
Yıllık derken uzun yıllar süren bir anlaşma herhalde, bu instagramın androidde görüntü bozma konusu uzun süredir var çünkü. Muhtemelen öyle bir şey varsa baya önceden yapılmış bir anlaşmadır bu. Bu arada Honor da bunu çözdüğünü idda ediyor ama sonuçlar pek öyle göstermiyor, bence Samsung’da da henüz tam olarak sonuca varılamamıştır.Sanirim yillik anlasmalar ile yapiliyor bu hocam.
S24 FE ve S24+ arasındaki kamera farkının tek sebebi yazılım mı? Kullandıkları lens veya lens boyutu farklıydı sanki. 16e, SE4 ismiyle SE ailesinin yeni ürünü olarak çıksaydı öyle büyük kısılmalar olabilirdi ama 16 ailesinin kırpılmış hali olarak düşündüğünüz gibi bir kısılma olacağını sanmıyorum.
Hocam bu ikisi arasındaki fark kısılmadan değil de plus modelinin daha iyi optimize edilmiş olması veya S24 FE’deki işlemcinin daha elverişsiz olmasından olmasın? Ön kamera ve tele foto kamera dışındaki kameraları aynı çünkü. Bu kısıtlama kasıtlı yazılımsal değil de donanımsal gibi geldi bana. 16 ve 16e’de farkın Samsung tarafındaki Plus ve FE farkı kadar olacağını sanmıyorumSE4'ü 16e olarak cikarttilar zaten ki bence fiyatinin bu kadar yuksekten cikmasinin sebebi de bu. Ve hayir hocam hem S24FE hem de S24+ 50MP F1.8 24mm kamera kullaniyor yazilim farki var lensler ayni.
O kadar da değil de 16e, 16dan çok farklı olmaz gibi geliyor. Video ve normal fotoğraf çekimş açısından.Bir de bugün forumda 16e nin kamerasi S25 Ultradan bile daha iyi diyen birisi vardi anlatamadik bir turlu laf o aklima geliyor bu telefonu gorunce.
Hocam işte SE’nin devamı olarak çıksa çok daha kırpık bir model görürdük ve daha uygun fiyatlı olurdu gibi. Bu SE’den bağımsız direkt bir 16 ailesi cihazı. Muhtemelen sürekli uygun fiyatlı SE çıkıyor, özellikleri de güncel olacak diye reklam yaptılar sonra da 600 dolarlık bir telefon çıkardılar.SE4'ü 16e olarak cikarttilar zaten ki bence fiyatinin bu kadar yuksekten cikmasinin sebebi de bu. Ve hayir hocam hem S24FE hem de S24+ 50MP F1.8 24mm kamera kullaniyor yazilim farki var lensler ayni.
Hocam şimdi izledim de 2 modelin aynı olan kameralarında bir fark göremedim ben? Fark olsa bile biri diğerinden kalitesiz değil. Siz nasıl bir fark gördünüz ana kameralarında?SE4'ü 16e olarak cikarttilar zaten ki bence fiyatinin bu kadar yuksekten cikmasinin sebebi de bu. Ve hayir hocam hem S24FE hem de S24+ 50MP F1.8 24mm kamera kullaniyor yazilim farki var lensler ayni.
Hocam bu ikisi arasındaki fark kısılmadan değil de Plus modelinin daha iyi optimize edilmiş olması veya S24 FE'deki işlemcinin daha elverişsiz olmasından olmasın? Ön kamera ve tele fotoğraf kamera dışındaki kameraları aynı çünkü. Bu kısıtlama kasıtlı yazılımsal değil de donanımsal gibi geldi bana. 16 ve 16E'de farkın Samsung tarafındaki Plus ve FE farkı kadar olacağını sanmıyorum.
O kadar da değil de 16e, 16'dan çok farklı olmaz gibi geliyor. Video ve normal fotoğraf çekimş açısından.
Hocam işte SE'nin devamı olarak çıksa çok daha kırpık bir model görürdük ve daha uygun fiyatlı olurdu gibi. Bu SE'den bağımsız direkt bir 16 ailesi cihazı. Muhtemelen sürekli uygun fiyatlı SE çıkıyor, özellikleri de güncel olacak diye reklam yaptılar sonra da 600 dolarlık bir telefon çıkardılar.
Hocam şimdi izledim de 2 modelin aynı olan kameralarında bir fark göremedim ben? Fark olsa bile biri diğerinden kalitesiz değil. Siz nasıl bir fark gördünüz ana kameralarında?
Hocam yanyana da bir fark göremedim. Murat Burç bu konularla ilgili videolar çekiyor instagramdan ona sordum o da ana kameralar aynı dedi. 16e ve 16’nın ana kamerasında da çok fark olmayacağını düşünüyorum.Genel bir kalite farki var hocam. Cok ucuk kacik bir fark yok tabii. Yan yana gorseniz daha iyi anlarsiniz.
Islemcide 2400e ile 2400 arasindada bir fark yok bile denebilir o 0.1GHz haric. Saçma sekilde mesela 2400e AnTuTu da daha yuksek puan aliyor buna ragmen. Kameranin yazilimiyla alakali yani.
Başlıkta yazdığı gibi, iPhone 16e mi yoksa düz iPhone 15 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.