iPhone 16e vs S24

Bütçe
40000
Yani hocam benim işim gündelik kullanım. Oyun hiç oynamam. Sosyal medya pil yazılım bunlar önemli kamera da 5. 6.sıradadır benim için. Isınma pil performans stabilite daha öncelikli diyebilirim.

Sosyal meda ve özellikle pil performansı oldukça iyi. Aradaki pil ve işlemci farkı inanın yabana atılacak gibi değil. Honor 400 Pro'nun bana göre tek eksisi plastik kasa olması onu da kılıf takarak görmezden geliyoruz zaten.

Metal olsaydı bu fiyatta olamazdı hocam. Gündelik kullanımda sorun olmuyordu da oyunlarda sıcak çalışıyordu.
Hiç oyun oynamıyorum hocam telefonda. Bir yandan da telefonu idare edip oled monitör mü alsam diye düşünüyorum çünkü oyun oynuyorum pcde çok.

Sosyal meda ve özellikle pil performansı oldukça iyi. Aradaki pil ve işlemci farkı inanın yabana atılacak gibi değil. Honor 400 Pro'nun bana göre tek eksisi plastik kasa olması onu da kılıf takarak görmezden geliyoruz zaten.
Kılıf ile sanırım s24 ile arasında ciddi boyut farkı oluyordur. Kamera kısmı maşallah zaten

Hiç oyun oynamıyorum hocam telefonda. Bir yandan da telefonu idare edip OLED monitör mü alsam diye düşünüyorum çünkü oyun oynuyorum PC'de çok.

Kılıf ile sanırım S24 ile arasında ciddi boyut farkı oluyordur. Kamera kısmı maşallah zaten

Olur hocam. Buradaki asıl soru küçük mü istiyorsunuz yoksa büyük mü? Bu sorunun cevabına göre 400 Pro veya S24'e yönelebilirsiniz.

Ha ayrıyeten muhtemelen S24 tarafında 128 veya 256 GB hafıza ve 8 GB RAM alacakken Honor 400 Pro size 512 GB hafıza ve 12 GB RAM veriyor. Şu dönemde RAM çok kıymetli hocam bunu da unutmamak lazım. Bence siz yarın bir mağazaya gidip telefonları inceleyin eminim Honor 400 Pro sizi çekecektir kendine.

Şimdi kredi kartı ile tek çekim oluyor taksit olmuyor. 40k üzeri olursa 5000 tl puan yatıyor sana. Fibabanka ise alışveriş kredisi oluyor peşin fiyatına ama 5000 bonus puan yok onda
Hocam banka fark ediyor mu peki 40k tek çekim yaparsak kredi kartından. Bankadan taksitlendiririm zaten. Paraf da oluyor sanırım halkbankasında sadece. 5000 paraf puanı yattığına göre.

Ha ayrıyeten muhtemelen S24 tarafında 128 veya 256 GB hafıza ve 8 GB RAM alacakken Honor 400 Pro size 512 GB hafıza ve 12 GB RAM veriyor. Şu dönemde RAM çok kıymetli hocam bunu da unutmamak lazım. Bence siz yarın bir mağazaya gidip telefonları inceleyin eminim Honor 400 Pro sizi çekecektir kendine.
Maalesef gidip görebileceğim bir şehirde değilim şu an.

O zaman S24 hocam. Üstü olarak da S25 var düşünürüm derseniz.
Hocam 15k fark var ya s25 için ve s26 yolda s26 gelişi fiyatları ne yapacak o da meçhul.

Maalesef gidip görebileceğim bir şehirde değilim şu an.

Hocam 15k fark var ya S25 için ve S26 yolda S26 gelişi fiyatları ne yapacak o da meçhul.

O farkı verip vermemek size kalmış. Oyun oynamıyorum dediniz buna göre S24 bile alsanız sizi bayağı uzun süre götürecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı