iPhone 3GS'e Whatssap Kurulur Mu ?

Zaten eğer 1800tl gibi bir bütçem olsaydı büyük ihtimalle iphone ürünlerini seçmezdim büyük ihtimalle alacagım şey LG G3 olurdu
 
Neden en az iPhone 6 alınıyor anlamıyorum. Bir seneden beri 4s kullanıyorum şarjı 1 gün rahat gidiyor. Kullandığım şeyler twitter gmail arada instagram. Ufacık ekran konusu yaptığınız işlere göre değişir. Konu sahibi whatsapp'a gireceğim diyor whatsapp 4.7 altını kaldırmıyor mu ? Zaten stabillik konusunda iOS kendini kanıtlamış durumda.
Tabii ki 3GS eski bir cihaz. sadece whatsapp'a girecekse kamera müzik telefonla konuşma gibi çoğu şeyden feragat edecekse ve whatsapp'ı sadece wi-fi ile kullanacaksa 3gs almak yerine ipod touch da alınabilir.
 
3GS o kadar da kötü değil. Elimde var, 6.1.6 sürümüyle gayet stabil çalışıyor, 7.1.2 kullanan iPhone 4'ten daha iyi. Sadece yüksek seviye oyunlar oynatmaz ve ön kamerası ve led ışığı yok, onun dışında bir dezavantajı yok.
Elinizde olmayan telefonlar hakkında boş yere laf kalabalığı yapmayın. 3GS ile günlük basit işlerinizin tamamını görebilirsiniz rahatlıkla. Whatsapp da kurulur, facebook da kurulur, youtube da. 16GB olanı alırsanız daha rahat çalışır.
 
Merhabalar watsapp yüklemek için ilk önce bilgisayarınızdan app store indirip kablo yardımıyla watsapp i
telefonunuza indirebilirsiniz aynı şekilde müzik de indirebilirsiniz. Teşekkürler.
 
Niye? Telefonun kendisi appstore'a bağlanamıyor mu? Saçma sapan önerilerde bulunuyorsunuz.. Gören de iphone 2G'den bahsediyoruz zannedecek.
 
Sadece Whatsapp için kullanacaksanız bile almayın 3GS. Sizin için en iyisi Nokia'dır. Lumia cihazlarına bakmanızı öneriyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı