iPhone 4S tepki vermeme sorunu

Eren Esen

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda iPhone telefonumda değişik reaksiyonlar vardı. Örnek olarak şarjı %100 olduğu halde birden kapanması ve benzeri şeyler. Ama biraz şarjda bırakınca geçiyordu yine açılıyordu ama yine 20 30 dakika sonra kapanıyordu. Çok aldırmadım. Ama artık şarja taktığımda hiçbir tepki vermiyor. Şarjın olmadığını göstermesi falan gibi hiçbir tepki yok. Servis şart mıdır ev imkanlarıyla düzeltebilir miyim?

Galiba bataryası ölmüş cihazın. Değiştirilmesi gerekli. Yapabilirim dersen evde yapılabilir bir işlem ama risk alma bence değiştiren bir yer bulmak daha iyi olur. Batarya alman gerekirse Deji marka batarya kullananlar çok memnun.

Son zamanlarda iPhone telefonumda değişik reaksiyonlar vardı. Örnek olarak şarjı %100 olduğu halde birden kapanması ve benzeri şeyler. Ama biraz şarjda bırakınca geçiyordu yine açılıyordu ama yine 20 30 dakika sonra kapanıyordu. Çok aldırmadım. Ama artık şarja taktığımda hiçbir tepki vermiyor. Şarjın olmadığını göstermesi falan gibi hiçbir tepki yok. Servis şart mıdır ev imkanlarıyla düzeltebilir miyim?
Batarya ile alakası yok kardeş,iki hafta önce benimde başıma geldi şarj'a takıyordum tepki vermiyordu:(Apple yetkili servise götürdüm "artık bunlara bakmıyoruz"dediler önerdikleri telefon tamircisine gittim,cihazın şarj alma yeri bozukmuş onun değişimini yaptılar 50 TL tuttu ve sorun giderildi.

Onu bilemezsin. Seninkinde öyle bir sorun olmuş olabilir ama kesin ondan diyemeyiz. Benim fikrim batarya sorunu var. 4S modelini bırak 5 modeline bile bakmıyorlar artık direk başka bir teknik servise yönlendiriyorlar.
Kesin ondan kardeş,sen fikrini söylüyorsun ben başıma geleni ve gelişmeleri serviste öğrendiğimi söylüyorum,şarj almamasının batarya ile ilgisi yoktur,şarj alma yeri zamanla bozuluyormuş ve değişmesi gerekiyormuş.

Kesin ondan kardeş,sen fikrini söylüyorsun ben başıma geleni ve gelişmeleri serviste öğrendiğimi söylüyorum,şarj almamasının batarya ile ilgisi yoktur,şarj alma yeri zamanla bozuluyormuş ve değişmesi gerekiyormuş.
Kardeş diye konuşmazsan sevinirim öncelikle. Arıza yapmış veya ömrünü tamamlamış bir bataryanın ilk vereceği tepki şarj almamak veya şarjının aniden bitmesi veya şarjı varken kapanmasıdır. Arkadaşın ilk yazdığı mesaja bakarsan %100 şarj varken bile kapandığını belirtiyor. Sadece şarj olmadığından şikayet etseydi kesin senin dediğin olabilirdi. Ama bu durumda sadece tek bir sebebi var demek yanlış yönlendirme olur. Gerçi telefoncuya gittiğinde zaten sorunun ne olduğunu öğrenir ama önemli olan doğru yönlendirmektir.

Kardeş diye konuşmazsan sevinirim öncelikle. Arıza yapmış veya ömrünü tamamlamış bir bataryanın ilk vereceği tepki şarj almamak veya şarjının aniden bitmesi veya şarjı varken kapanmasıdır. Arkadaşın ilk yazdığı mesaja bakarsan %100 şarj varken bile kapandığını belirtiyor. Sadece şarj olmadığından şikayet etseydi kesin senin dediğin olabilirdi. Ama bu durumda sadece tek bir sebebi var demek yanlış yönlendirme olur. Gerçi telefoncuya gittiğinde zaten sorunun ne olduğunu öğrenir ama önemli olan doğru yönlendirmektir.
"Kardeş"iyi bir hitap şeklidir niye istemiyorsun söylenmesini?

"Kardeş"iyi bir hitap şeklidir niye istemiyorsun söylenmesini?
Bazıları karşısındakinden kendini büyük görmek için kullanır böyle bir hitap şeklini. Ve ben tanımadığım bir insanın bana kardeş diye hitap etmesinden hoşlanmam. Üzerine alınma senlik bir durum değil yani bu.

Anladım arkadaşlar lütfen kavga etmeyin sonuçta amacınız bana yardım etmek.Peki şunu sormak istiyorum eğer ki bataryayı değiştirirsem telefonumdaki Whatsapp vb. mesajlar silinir mi? Pek bilgim yok teşekkürler.

Anladım arkadaşlar lütfen kavga etmeyin sonuçta amacınız bana yardım etmek.Peki şunu sormak istiyorum eğer ki bataryayı değiştirirsem telefonumdaki Whatsapp vb. mesajlar silinir mi? Pek bilgim yok teşekkürler.
Batarya değiştirme işlemi sadece eski batarya sökülüp takılırsa sorun yok. Ama ne olur ne olmaz diyerek whatsapp sohbet yedeğini al. Bir hata olur reset atman gerekirse sohbetlerini geri yükleyebilirsin. Önlem olarak yani.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı