İphone 5C Alınır mı 2014

İOS'dan başka stabil işletim sistemi yok katılıyorum haklısınız bu konuda. bir yandanda şöyle düşünüyorum hala 1000 tlye 4 senelik iphone 4s alınıyorsa 1300 tl neden 5C alınmasın ? ayrıca hocam siz hangi telefonu kullanıyorsunuz ?
Bende şu anlık General Mobile Discovery Elite var ekranı çatladı.Para biriktiriyorum.Seneye Mart ayı gibi tahminim bir aksilik çıkmazsa Allah'ın izniyle iPhone 6 Plus alacağım büyük ihtimal.Daha önceleri iPhone 5,iPhone 4,iPhone 3GS modellerini kullandım gerçekten iOS'un rahatlığı hiçbir Android telefonda bulamadım.Samsung Galaxy S4,S3,S2 modellerini de kullandım.Fakat dediğim gibi iOS gibi akıcı gelmedi hiçbirisi.

Z1' de ekran parlaklığıyla ilgili bir sorun vardı yanılmıyorsam. Sanırım bu durum z1 Compact' ta düzeltilmişti. Z1 Compact oldukça iyi bir cihaz.
Hocam arasında fazla fark yok fiyat olarak ayrıca z1 1080p compact 720p fiyat farkına değmez diye z1 demiştim ben ve boyut farkı olarak. ekran görüş açısı sorunuymuş oda çok fazla birşey fark eder mi ?

Ayrıca hocam neden Sony'nin ekranları TFT hep neden bi amoled yada ıps lcd felan değilde tft

Son düzenleme:
4.3" olup 1080p olan telefon görmedim. Ayrıca oyunlar Z1 Compact' ta daha performanslı çalışacaktır.

Artık ikisi arasında kaldım hocam incelemelerini izliyorum ondan sonra bakıcam birşey daha sormak istiyorum şimdi bu modeller 16 gb ama micro sd var acaba micro sd karta uygulama yükleyebiliyormuyuz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı