iPhone 5C Alınır Mı?

Toreddo

Hectopat
Katılım
9 Ağustos 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iPhone 5C alacağım bu ay içerisinde fakat bir kaç sorum olacak.

Antutu testlerinde 20 bin bu kadar para verilecek bir telefona düşük geliyor.


T50 ile yarışıyor Antutuda acaba Nova, Modern combat 5, NFS MW gibi oyunları hight'de kasmadan oynayabilir miyim?

Bide 16 GB alacağım örneğin 15 tane uygulama yükledim oyun, facebook vs. telefonda kasma sorunu olur mu?
 
Antutu gibi test zımbırtılarına pek kulak asmayın. iPhone 5 kullanıyorum (donanım olarak 5c ile aynı) sıfır sorun. en ufak bir takılma söz konusu değil.
 
Antutu testi sadece donanımsal olarak ölçüyor. Mustafa'nın dediği gibi pek kulak asma. 5C bence iyidir. Şimdiden hayırlı olsun. :)
 
Teşekkür ederim, Modern Combat 5, N.O.V.A gibi oyunları yüksek ayarlarda oynasam bile sorun çıkar mı acaba? İstediğim her ama her oyunu/uygulamayı açabilirim değil mi?
 
Bende 5c kullanıyorum. 2 farklı operatör kullandığım için 2. bir telefon alacaktım arkadaşlarım felan T50'yi çok övüyolardı 2.hattım için T50'yi aldım. Şu anda Hem 5c hem de T50 yi kullanıyorum. Hangi oyun olduğunu unuttum ama galiba Vegas Gangster oyunuydu. Oyun boyutu ve grafik açısından bayağı yüksekti telefonları fabrika ayarlarına çekip sıfırlamıştım sonra bu oyunu hem Android hem de iOS'unu bulup yükledim.

Performans olarak 5c oyunu kastı oynayamadım ama T50 gayet iyi çalıştırdı oyunu kasma falan olmadı. Sebebini de 5c'yi aldığım telefon mağazasına gidip sordum onlarda T50'nin özelliklerinin daha iyi olduğunu söylediler hatta. T50'nin işlemcisi 1.2GHz 4 çekirdekli 5c'ninki 1,3GHz çift çekirdekli. RAM ikisininde 1 GB ama T50'nin RAM'i LPDDR2 olduğu için 5c'ninkine göre daha iyi performans sergilediğini ve ekran kartının da Adreno serisinin en iyisi ve 5c'nin ekran kartına göre 1 tık önde dedi. Zaten 2 telefonu da aynı anda kullandığımı söylüyorum performans ve hız açısından t50 fark ettiriyor kendini zaten.
 
Haa bir de şu yönden bakıyorsan eğer işte T50'nin fiyatı 5c ye göre çok düşük alma konusunda aşırı tedirginim alırsam pişman olur muyum gibi şeyler yaşıyorsan eğer Samsung'u tercih ederim S4'ün özellikleri çok iyi performans olarak da 5c ve T50'ye göre çok çok iyi hatta para açısından sıkıntım yok diyorsan S5 de çok iyi...

Neden 5s değil? Arada pek bir fiyat uçurumu yok.

Aynen arkadaşın dediğine katılıyorum. Fiyat konusunda sıkıntın yoksa Samsung S5 veya S4'ü öneririm.
 
Haa bide şu yönden bakıyosan eğer işte T50 nin fiyatı 5c ye göre çok düşük alma konusunda aşırı tedirginim alırsam pişman olurmuyum gibi şeyler yaşıyosan eğer Samsung u tercih ederim S4ün özellikleri çok iyi performans olarakta 5c ve T50 ye göre çok çok iyi hatta Para açısından sıkıntım yok diyosan S5 te çok iyi...



Aynen Arkadaşın Dediğine Katılıyorum Fiyat Konusunda Sıkıntın Yoksa Samsung S5 veya S4 ü öneririm...

S5 değil 5s dedim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı