iPhone 5C Alınır Mı?

Bende 5c Kullanıyorum 2 farklı operatör kullandığım için 2. bi telefon alacaktım arkadaşlarım felan T50 yi çok övüyolardı 2.hattım için T50 yi aldım. Şu anda Hem 5c hemde T50 yi kullanıyorum. Hangi oyun olduğunu unuttum ama galiba vegas gangsteri oyunuydu. Oyun Boyutu ve grafik açısından bayağı yüksekti telefonları fabrika ayarlarına çekip sıfırlamıştım sonra bu oyunu hem android hemde ios unu bulup yükledim.
Performans Olarak 5c oyunu kastı oynayamadım ama t50 gayet iyi çalıştırdı oyunu kasma felan olmadı. Sebebinide 5c yi aldığım telefon mağazasına gidip sordum onlarda T50 nin özelliklerinin daha iyi olduğunu söylediler hatta. T50nin işlemcisi 1.2GHz 4 çekirdekli 5c ninki 1,3GHz çift çekirdekli.....Ram ikisininde 1Gb ama T50nin Ram i LPDDR2 olduğu için 5c ninkine göre daha iyi performans sergilediğini ve ekran kartınında adreno serisinin en iyisi ve 5c nin ekran kartına göre 1 tık önde dedi.....................Zaten 2 Telefonuda aynı anda kullandığımı söylüyorum performans ve hız açısından t50 fark ettiriyo kendini zaten.....

Bu işi çekirdeğe yorarsak i7 ne kadar yüksek olursa olsun FX serisi her zaman daha iyi olacak manasına gelir.
5C Gangster Vegas'ı kasmaz, lütfen yanlış bilgi vermeyin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda 5 ile çekilmiş video

Kesin likle iphone almanı onermem. Bende Xperia Z var. Sana şunu diyeyim iphone 5C nin 5 den daha fazla satması bekleniliyirdu ama 5C elde kaldı İOS8 i düşün şu anda 4S lerde Kasmakta arkadaşlarımın iphone5 leri var ve gerçekten performans düşüşleri yaşıyorlar. Bir sonraki günceleme 5 ler de oyun oynamak diye birşey olmiyabilir. Sony 21mp kameraya geçti (yanlıs olabilir) iphone 8mp kamera takmaya yeminli gibi bu durumu gelenek haline getirdi. A8 e bakalım 1.4 çekirdek hızı nedir? Şimdi oradan birisi retina ekran diye atlamasın. Yağni daha ucuza çok daha kaliteli cihazlar alınabilir.

Kesin likle iphone almanı onermem. Bende Xperia Z var. Sana şunu diyeyim iphone 5C nin 5 den daha fazla satması bekleniliyirdu ama 5C elde kaldı İOS8 i düşün şu anda 4S lerde Kasmakta arkadaşlarımın iphone5 leri var ve gerçekten performans düşüşleri yaşıyorlar. Bir sonraki günceleme 5 ler de oyun oynamak diye birşey olmiyabilir. Sony 21mp kameraya geçti (yanlıs olabilir) iphone 8mp kamera takmaya yeminli gibi bu durumu gelenek haline getirdi. A8 e bakalım 1.4 çekirdek hızı nedir? Şimdi oradan birisi retina ekran diye atlamasın. Yağni daha ucuza çok daha kaliteli cihazlar alınabilir.

8megapiksel'e pek aldırmamak lazım, diğer konularda haklı olsanızda iPhone 5S şu an kamera kralı (6, 6+ 'da dahil) K Zoom 1020 gibi telefonlar hariç.

Bu işi çekirdeğe yorarsak i7 ne kadar yüksek olursa olsun FX serisi her zaman daha iyi olacak manasına gelir.
5C Gangster Vegas'ı kasmaz, lütfen yanlış bilgi vermeyin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda 5 ile çekilmiş video

Ah canım benim cahillik kötü bir şey bir yıl önce çekilmiş videoyla beni yalancı çıkaracak aklı sıra...

Sen şimdi git bir 5C Al iOS 8 güncellemesini yap Gangster Vegas'ın da güncel versiyonunu indir sonra da oyunu hiç açma o şekilde kasar çalışmaz boşuna uğraşma yani.

Bu arada videonun başlığında 5 yazıyor sende altına iPhone 5 demişin artık nasıl aceleyle aradıysan 5'ten çok 4 gibi duruyor sanki boyut ve ebatına adamın elinde duruşuna bakılırsa.

Al sana bi kanıt daha İphone 6 diyip diyip duruyorlardı. Apple'nin şuanda en iyi telefonu olduğu halde Galaxy S5'in özelliklerinden aşağı hala.
favicons
http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma/apple-iphone-6-samsung-galaxy-s5-4011169

Siz iOS ve Android'i kıyaslarken donanıma mı bakıyorsunuz? Ya da iPhone 6 iyi mi diye bakarken Android'in Amiral gemisinin donanımları ile mi kıyaslıyorsunuz? 2 farklı işletim sistemine sahip ürün böyle kıyaslanmaz. Bir de al sana bir kanıt daha yazmışsın. :)

1 ay önce 5c mavi aldım, 5s mi 5c mi arada kalmıştım arada 800tl vardı. Iyi ki ekstradan borca girmeyip 5c almışım çok memnunum, iOS 8 kullanıyorum gayet seri bir telefon.
Telefon diğer telefonlar gibi plastik değil, ele aldığında çok kaliteli sağlam hissi uyandırıyor.
Eğer bütçen kısıtlı ise 5c al, 5 ten daha güncel, 2-3 sene sorunsuz götürür. Ama bütçen var ise 5S al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı