resulsever
Hectopat
Daha fazla
Bende 5c Kullanıyorum 2 farklı operatör kullandığım için 2. bi telefon alacaktım arkadaşlarım felan T50 yi çok övüyolardı 2.hattım için T50 yi aldım. Şu anda Hem 5c hemde T50 yi kullanıyorum. Hangi oyun olduğunu unuttum ama galiba vegas gangsteri oyunuydu. Oyun Boyutu ve grafik açısından bayağı yüksekti telefonları fabrika ayarlarına çekip sıfırlamıştım sonra bu oyunu hem android hemde ios unu bulup yükledim.
Performans Olarak 5c oyunu kastı oynayamadım ama t50 gayet iyi çalıştırdı oyunu kasma felan olmadı. Sebebinide 5c yi aldığım telefon mağazasına gidip sordum onlarda T50 nin özelliklerinin daha iyi olduğunu söylediler hatta. T50nin işlemcisi 1.2GHz 4 çekirdekli 5c ninki 1,3GHz çift çekirdekli.....Ram ikisininde 1Gb ama T50nin Ram i LPDDR2 olduğu için 5c ninkine göre daha iyi performans sergilediğini ve ekran kartınında adreno serisinin en iyisi ve 5c nin ekran kartına göre 1 tık önde dedi.....................Zaten 2 Telefonuda aynı anda kullandığımı söylüyorum performans ve hız açısından t50 fark ettiriyo kendini zaten.....
Bu işi çekirdeğe yorarsak i7 ne kadar yüksek olursa olsun FX serisi her zaman daha iyi olacak manasına gelir.
5C Gangster Vegas'ı kasmaz, lütfen yanlış bilgi vermeyin
Buda 5 ile çekilmiş video