iPhone 5C alınır mı?

iphone kullanıcısı olarak pek önermiyorum. İos'ta sürümünün üstündeki uygulamayı indiremiyorsun, bellek azaldıkça kasmalar yaşanıyor. Android almanı öneriyorum. Eskiden iphone şimdi lg g2 kullanan bir arkadaşım var iphoneye demediğini bırakmıyor :D . Eğer diyorsan şekli var adı var falan orası sana kalmış. Benim bütçem az olduğu için asus zenfone 6 alıcam güzel gibi görünüyor :)
 
Hep negatif yönlerini yazmışlar.8 gb lik model alırsanız 5.5 gb veya 6 gb ını kullanabiliyorsunuz 4 gb falan yer demiş arkadaş sallamış. iOS9 biraz farklı olacak diye SÖYLENTİLER var iOS9'u alır ama gelirsini bilemeyiz zaten güncelledikçe kasmalar başlar. Tasarıma bakarsak güzellik göreceli olduğu için hoşunuza gidiyor mu diye bakın başkalarını dinlemeyin. Her firma zaten yeni ürünü almaları için bişey yapar ve yıllardır Apple'ında bir stratijisi bu, eski biraz kasar(telefon ölmez sadece kasar güncelleme almaz vs) yeni ürüne teşvik için. 4s'im var whatsapp mail instagram bu 3ünü bol kullanıyorum tek sıkıntım ekranın küçüklüğü. Tabiki bütçeniz varsa daha iyilerine yönelin en az 5s olmalı bence.
 
Görünüşü çok hoşuma giden şirin telefondur kendisi. :) Tabi ki 8 GB hafızaya sahip olması büyük bir eksi ancak kullanım amacınıza bakılırsa yeterli gibi görünüyor.
 
Bütçeye göre alınıcaksa 32gb ipod 5'ler bile 5c'den iyidir, hemde daha ucuz. Telefon özelliği yok sadece onun yanınada 3310 aldınmı mis gibi.
 
Yanılmıyorsam bugünlerde Teknosa'da iPhone 5S 16GB 2250 lira'dan, 1999 liraya (16GB iPhone 5C'den 100 lira daha fazla) düşmüş. Bence 100 lira daha koy daha iyisini al. O kadar para veriyorken değsin parana.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı