IPhone 5C mi LG G2 mi ?

Bu iki telefonun yanına Z1 Compact ı da ekleyelim,farklı görüşler duyarsam yararıma olacaktır bu 3 telefon hakkında.Önerilerinizi bekliyorum.

Ben 5S kullanıyorum, babam da G3 aldı birkaçgün önce. Telefonu elime aldığım ilk dakikalarda şarjı azmış uyarı verdi tamam dedim önemli değil birkaç dakika bakcam birşey olmaz dedim telefon o uyarıdan sonra kilitlendi :D Ama 5S'de şu ana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. G2 ve sonrasında çıkan amiral gemileri çok iyi bir telefon ama bence Android o telefonlara yakışmıyor.

Lütfen androidden zerre kadar anlamayan iosçular yorumlarını kendine saklasın. Siz elinize bir tane Nexus 5 alın aralıksız 2-3 saat kurcalayın. Herhangi bir takılma olursa İphone 6'nız benden.

Bu 3 cihazdan ilk eleyeceğin 5C olsun bence. Eğer illa Apple olsun demiyorsan 5C almanın bir anlamı yok. LG G2 ve Z1 Compact cihazlarına gelince; Gerek ekranı, gerek tasarımı, gerek kullanımı, gerek performansı her yönüyle şiddetle LG G2 yi öneririm.Kesinlikle pişman olmazsın.

Bu arada Nexus 5 "saf" Android kullandığı için diğer Android cihazlara göre daha stabil çalışır. Ancak yinede bu bakımdan iOS ile karşılaştırılamaz.

Performans açısından g2 yi önermeniz saçma olmuş biraz çünkü z1c şuan ekranının full hd olmaması sebebiyle amiral gemilerinden daha iyi performans veriyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı