IPhone 5C mi LG G2 mi ?

Eğer telefonu kişiselleştirebilmek ve özgür bir şekilde kullanabilmek istiyorsanız, Android. Ancak, elime alayım da, istediğimi yapayım, kafama dert açmasın, güvenli olsun, stabil olsun diyorsanız, 5c. Benim kanaatim tabi ki elimdeki telefon olan 5c'den yana, Allah'a şükür şimdiye kadar herhangi bir problem çıkmadı, istediğim her şeyi yapabiliyorum.

İleride, eğer G2'ye Android L gelirse, büyük ihtimalle gözle görülür bir hızlanma ve stabilite artışı olacaktır. Ha, iOS'in güvenliği, stabilitesi için G2'nin özelliklerinden ve kişileştirmeden vazgeçilir mi? Bana sorarsanız evet, kesinlikle değecektir. Ancak bu, Android'in kesinlikle güvenli olmayan bir platform olmadığı anlamına gelmiyor, korunması için ek güvenlik önlemleri almanız gerektiği (antivirus gibi) anlamına geliyor.

iOS'te ise sistem tamamen kendi içine dönük ve kapalı olduğundan, başka bir deyişle, Apple Store'daki uygulamaların sadece fotoğraflar, kamera gibi bazı sistem uygulamaların sadece bazı bölümlerine eriştiğinden, her uygulamanın kendisi içinde çalışmasından ve Apple tarafından kontrol edildikten sonra yayınlanmasından dolayı güvenlik en uç seviyeye çıkarılıyor ve herhangi bir uygulama sizin kişisel verilerinizi veya önemli bilgilerinizi tahrip edemiyor.

Karar sizin.

Benimde kafamda 5C, LG G2 ve Z1 Compact vardı, Z1 compact iphone'ye çok benziyor hoşuma gitti açıkcası g2 de güzel ama daha karar veremedim.

G2'ye G3'ün arayüzü gelse hiç düşünmeden alıcam. ayrıca kamera performansı felan nasıl araştırdınız mı ?
Evet araştırdım . Kamera performansı gece çekimlerinde sony 20 megapiksel olmasına rağmen bariz fark var . Burada megapiksel bana biraz ticari pazarlama şekli olarak gözüktü . Kamera konusunda daha iyi . G3 arayüzü istemenizin sebebi nedir ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı