iPhone 5'i Değiştirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu haberi Sony zaten yalanladı. Bilip bilmeden konuşmayın. Böyle bir şey yok.
Yalanlama falan yok. Gönderdiğim linki oku. Ondan sonra savur iddianı. Bilip bilmeden yanlış yönlendirme insanları.
Edit: Ayrıca öyle bir şey yok dese bile Sony'nin satışları belli. Satmıyor maket gibi telefonları.

Sony ile ilgili çıkan haberler arkadaşın dediği gibi yalanlandı ve tam tersi şekilde daha yenilikçi ürünler çıkarmayı hedeflediğini açıklamıştı. Sony serisinden bir telefon almanı öneririm.

Yalanlama falan yok. Gönderdiğim linki oku. Ondan sonra savur iddianı. Bilip bilmeden yanlış yönlendirme insanları.
Edit: Ayrıca öyle bir şey yok dese bile Sony'nin satışları belli. Satmıyor maket gibi telefonları.
SONY ne zaman Amiral gemisi çıkaracak oluyor bu tür haberler yayılıyor nedense. SONY telefon piyasasından çekilmiyor. Her sene aynı hikaye. SONY telefon pazarından çekileceği yönünde çıkan haberlerini yalanlayan marka. Basın sözcüleri "Şu an için mobil departmanımızı kapatma gibi bir düşüncemiz yok. önümüzdeki sene zararda olan bu departmanı kara geçireceğimizden eminiz, planlarımız istediğimiz gibi ilerliyor." Demiş.

Bu adamları tebrik etmek lazım. ne kadar zarar etseler de vazgeçmiyorlar, yine deniyorlar, daha çok deniyorlar, hep deniyorlar.

SONY ne zaman Amiral gemisi çıkaracak oluyor bu tür haberler yayılıyor nedense. SONY telefon piyasasından çekilmiyor. Her sene aynı hikaye.
Sonuç ne peki? Amiral gemisi falan hikaye. Satıyor mu telefonları? Sony kullananlar ölümüne savunsun dursun. Rakamlar ortada. Kimseye tavsiye etmedim bugüne kadar etmem de. Su geçirmez yapacağız diye telefonları piyasadan silinecekler. İkinci Nokia vakası.

@LTNeron @Seda08 anladık Sony kullanıyorsunuz.

Sonuç ne peki? Amiral gemisi falan hikaye. Satıyor mu telefonları? Sony kullananlar ölümüne savunsun. Rakamlar ortada. Kimseye tavsiye etmedim bugüne kadar etmem de. Su geçirmez yapacağız diye telefonları piyasadan silinecekler. İkinci Nokia vakası.
Satmıyor telefonları öyle mi? Hisse senedi fiyatına bir bak. Sony kullanmıyorum şuan evimde hiçbir Sony markalı ürün yok :) Ama elime para geçer geçmez Z2 alacağım, çoğu yerde de Sony markasını öneriyorum. Kaliteli ürün yapıyorlar adamlar, verdiğin paranın hakkını veriyor mu? veriyor. Güncelleme veriyor mu? veriyor. Amiral gemilerinin kasası diğer amiral modelleri gibi plastik mi? değil. Sony telefon piyasasından çekildiği zaman yapın bu tür yorumları. O zaman hak veririz.

Satmıyor telefonları öyle mi? Hisse senedi fiyatına bir bak. Sony kullanmıyorum şuan evimde hiçbir Sony markalı ürün yok :) Ama elime para geçer geçmez Z2 alacağım, çoğu yerde de Sony markasını öneriyorum. Kaliteli ürün yapıyorlar adamlar, verdiğin paranın hakkını veriyor mu? veriyor. Güncelleme veriyor mu? veriyor. Amiral gemilerinin kasası diğer amiral modelleri gibi plastik mi? değil. Sony telefon piyasasından çekildiği zaman yapın bu tür yorumları. O zaman hak veririz.
2015'te Kim Ne Kadar Akıllı Telefon Sattı? - ShiftDelete.Net

Hisse senedine sadece telefon mu dahil? Maket gibi telefonlara bu kadar övgü şaşırtıcı. Plastik vs geçiniz bunları. Rakamlar ortada. Fanboyluğun alemi yok. Bu haberler de durduk yere çıkmıyor.
Ayrıca ben Sony tüm ürünlerde kalitesiz diye bir şey söylemedim. Telefon sektörün de olmadı. Görünen köy klavuz istemez.

Son düzenleme:
2015'te Kim Ne Kadar Akıllı Telefon Sattı? - ShiftDelete.Net

Hisse senedine sadece telefon mu dahil? Maket gibi telefonlara bu kadar övgü şaşırtıcı. Plastik vs geçiniz bunları. Rakamlar ortada. Fanboyluğun alemi yok. Bu haberler de durduk yere çıkmıyor.
Ayrıca ben Sony tüm ürünlerde kalitesiz diye bir şey söylemedim. Telefon sektörün de olmadı. Görünen köy klavuz istemez.
Satmayınca maket gibi telefon mu oluyor? Plastik vs geçiniz bunları değil mi? Maket vs geçiniz bunları. Samsung'un çöp plastiğine para vereceğime Sony'nin alüminyumunu alırım daha iyi. Sony batsa da yine ürünlerini alırım. Samsung'un soyulan plastiğine milyarlar veremem ben arkadaşım. Verene de Allah akıl fikir versin.
Sony fanatiği insanlar vardır.
Samsung fanatiği insanlar yoktur. Telefon, oyun konsolu, kulaklık vb. diğerleri olsun kesinlikle Sony'nin bu işi bildiğini gösterir. Halbuki insanlar biraz araştırsa, hemen birinin elinde gördü diye ya da herkes bunu alıyor diye gidip de bu pahalı telefonları almak yerine biraz araştırsalar ne kadar çok alternatif ve daha iyi olanları görebilecekler. Bunu gidip Sony alsınlar diye değil bu iki telefon modelinin dışında da telefon olduğunu anlasınlar diye belirtiyorum.

Satmayınca maket gibi telefon mu oluyor? Plastik vs geçiniz bunları değil mi? Maket vs geçiniz bunları. Samsung'un çöp plastiğine para vereceğime Sony'nin alüminyumunu alırım daha iyi. Sony batsa da yine ürünlerini alırım. Samsung'un soyulan plastiğine milyarlar veremem ben arkadaşım. Verene de Allah akıl fikir versin.
Sony fanatiği insanlar vardır.
Samsung fanatiği insanlar yoktur. Telefon, oyun konsolu, kulaklık vb. diğerleri olsun kesinlikle Sony'nin bu işi bildiğini gösterir. Halbuki insanlar biraz araştırsa, hemen birinin elinde gördü diye ya da herkes bunu alıyor diye gidip de bu pahalı telefonları almak yerine biraz araştırsalar ne kadar çok alternatif ve daha iyi olanları görebilecekler. Bunu gidip Sony alsınlar diye değil bu iki telefon modelinin dışında da telefon olduğunu anlasınlar diye belirtiyorum.
Sony'nin tamamını beğenmiyorum demedim zaten. PS4, tv vs. bu alanlarda iyiler "arkadaşım". Ben konsol alacak olsam PS4 alırım. Benim bahsettiğim şey akıllı telefonları. Piyasada ki diğer markaların gerisindeler. Satış rakamlarına göre konuşuyoruz. Dayanıklı olabilir ürünleri ama benim hoşuma gitmiyor. Estetik,kibarlık, şıklık,incelik konusunda kötü buluyorum. Samsung kullanmıyorum. Lg kullanıyorum. Lg akıllı telefon da "bana göre" çok üstün Sony'den. Asus bile zenfone serisi ile piyasaya çok sağlam girdi. Fiyat performans olarak çok iyi. Saygı duyuyorum fikirlerine. Gereksiz uzadı. Sürçü lisan ettiysem kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı