iPhone 5S Alınır mı ?

Furkan Tünel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu zamana kadar hep android kullandım. Ama bir türlü İOS'a geçemedim. Şimdi iPhone 5S'nin tasarımı çok hoşuma gidiyor. Ancak şimdi iPhone 6S çıktı. Şimdi 5S almak saçmalık mıdır? Telefonda oyun fazla oynamam genellikle, SnapChat, Facebook, İnstagram gibi uygulamaları kullanacağım. Ayrıca tablette almayı düşünüyorum. Tablette oyun oynarım Telefonla sosyal medyada takılırım. Birde artık Android'den çok sıkıldım. Bir süreden sonra anasayfa kasmaya baslıyor. Arkadaşımda iPhone 4S var hiç kasmıyor. Dediğim gibi iPhone 5S alayım mı ? 3 sene gitse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android'ten IOS'a geçmeni tavsiye etmem.
Zira IOS, Anroid'e oranla kısıtlı bir platform sunuyor.

Eğer kullandığın telefon eski bir Android telefonsa, Iphone 5s gibi eski bir teknolojiye yaklaşık 2000 lira vermek yerine Xperia Z5 compact gibi son derece şık, kaliteli ve sağlam bir telefon alabilirsin.
Fakat illa almak istiyorsan alabilirsin tabi ki. Senin tercihin.

Sosyal medya için güzel bir cihaz. Tasarımı mükemmel. Cihazın 2 yıl ömrü kaldı. Eğer güncelleme umurunuzda değilse rahat 3 yıl götürür.
Şimdi Android ve İOS arasında kaldım. Bu zamana kadar hep Android kullandım. İOS'a geçmemin sebebi kasmaması. İphone 6 serisini hiç sevmedim nedense. Çünkü tasarımı çok kötü bence Samsung'a özenmişler bence. İphone 5S'de artık eskiyor. Xperia Z5 Premium yada S6 Edge almayı düşünüyorum. Karasızım bana ne önerebilirsin İOS mu Android mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı