iPhone 5s Alınır Mı?

Xperia Z2'den iPhone 5'e geçtim. Hiçte pişman değilim. Durduk yere bazı uygulamalar durduruldu hatası alıyordum. Z2'nin kamerası iPhone 5'in kamerasının yanında tost makinesi gibi kalıyor. Kim nederse desin İOS pişmanlık değildir. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Kedi uzanamıdığı ciğere mundar dermiş derken yani alamayan fakir toplum mu demek itiyorsunuz? :D Öyle diyenler varda sizde onlardan iseniz eğer bügün üst düzey bir Android cihaz piyasaya çıktığında 2500 - 2700 arası satılıyor İos çıktığında da ortalama 3000 TL oluyor. Yani Android'e ortalama 2500 TL veren bir insan için İos almak sorun değil. Şahsen çevremde kullanan çok bende inceliyorum ama hiç hoşuma gitmiyor. Biraz klişe olucak ama hep bir kısıtlama havası var cihazda ve arayüzünü çok sıkıcı buluyorum Android'den geçince.

İphone 5s alınmaz. Onun yerine android cihaz tercih ediniz. Eski iphone 5 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Kedi uzanamıdığı ciğere mundar dermiş derken yani alamayan fakir toplum mu demek itiyorsunuz? :D Öyle diyenler varda sizde onlardan iseniz eğer bügün üst düzey bir Android cihaz piyasaya çıktığında 2500 - 2700 arası satılıyor İos çıktığında da ortalama 3000 TL oluyor. Yani Android'e ortalama 2500 TL veren bir insan için İos almak sorun değil. Şahsen çevremde kullanan çok bende inceliyorum ama hiç hoşuma gitmiyor. Biraz klişe olucak ama hep bir kısıtlama havası var cihazda ve arayüzünü çok sıkıcı buluyorum Android'den geçince.
Ben fakir anlamında demedim ve bunu genel anlamda da demedim. Oradaki arkadaşa karşılık olarak cevap verdim.

Mikitaryan kardeş helal yani bu kadar boş konuşulamazdı. Abim Z1'den iPhone 6 Plus'a geçince dediği ilk şey şu oldu:

"Ben bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum."
Z2'den Asus'a geçtim. Yanlış anlamayın Z2 ile 9m dalınca telefon top gibi şişti. Onun dışında Z serisinin tasarımını sevsem Sony'den ayrılmazdım ne yalan söyliyim... Ha bir de konuyu kendim açtım ama şu espiriyi yapmadan geçmiyim Vestel Venüs al.. :)

5S kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Tek sıkıntım batarya. Onu da yurt dışından 9 dolara Xiaomi 5000 pb alarak bir nebze çözdüm. Telefonu manyak gibi kullanıyorum hiç çekinmeden, çünkü elimdeki telefon iPhone ve 2 yıla yakın garantisi var. Gebertene kadar kullanacağım ve 2 gün sonra bataryası bozulunca götürüp servise bırakacağım, onlar da paşa paşa tamir edecekler ya da değiştirecekler. O yüzden kafam rahat. Özellikle bu kadar ucuzlamışken düşünmeden alın derim. Tabi ben olsam 1 yıllık telefonuma eskidi gözüyle bakmazdım o ayrı bir durum.

İos açık değil. Eğer jailbreak ile açarsan, uygulamalar paralı ve yavaşlıyor. Ac bağlantısı yok. Ön kamerası kesinlikle yetersiz. Arka kamerasını yeterince denilebilir. 9 ay sonra hala apple güncelleme vercek ve çoğu kişi yüklücek. Güncelleme sonucu telefon mesaj bile yazarken kascak. Kasıcağını bildiği halde güncelleme geliyor. Bunu anlamıyorum. Android samsung hariç kimse kasacak güncelleme vermez. Bu güncelleme sayesinde telefon ios stabilliğini kaybetcek. İos stabilliğini kaybedince ayfona gerek yok. Ekran 4inç. İphoneların genel anlamda sar değerleri yüksek. Androidde metal olmayan kasalarda düşük. Androiddeki metal kasalarda iphone ile sar aynı oluyor. Şarj anlamında günü çıkarmaması. 5s yerine 6s öneririm. @Asya Ay Forumda ilk defa bir bayan görüyorum :). Birde iphone 5 ve 6s de wifi az çekiyor. Sanırım ios ile alakası var. 9 ay sonra değiştircekseniz ne diyim.

Son düzenleme:
Yaklaşık iki yıldır 5s kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Fiyatı şuan 1500-1600 civarı olduğunu da düşünürsek gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı