iPhone 5s Alınır Mı?

Yanlış Bilgilendirme
Kimse bahsetmemiş sanırım, ayrıca 4,5G desteği yok iPhone 5S'te.

Kalite ile Çözünürlük farklı şeydir. İstersen sana 4k çözünürlüğünde 10kb/sn bitrate değerine sahip çöp gibi bir görüntü sunabilirim. 4K da 1080p çözünürlüğe göre aradaki bitrate farkını algılıyorsun sadece. Ama 1080p monitörde 4k çözünürlük görmek imkansızdır. Olayı kısaca pratikte anlayabileceğin şekilde anlatayım. Şimdi bilgisayarlar genelde FullHD olur, 720p kullanan kalmadı diyebiliriz. Bilgisayarda aldığın bir ekran görüntüsünü al telefona at, iPhone 5s'e, sonra resimde sağ altta sistem saatini okumaya çalış, rakamlar birbirine girmiş okunması zor bir şey göreceksin. Bunun sebebi orada o piksellerin bulunmamasıdır. Şimdi cevap olarak ben ekran görüntüsüne niye bakayım diyebilirsin, ama tarayıcıda bir sayfayı büyütmeden en ufak yazıya ayrıntıya masaüstü görünümünde dahi ulaşabilmektir çözünürlük farkı. Burada bir nevi monitörler hakkında bilgi verdim. Umarım anlatabilmişimdir.

o fiyata değmez hala daha pahalı o fiyata 5s ten daha üstün xperia m5 yada samsung galaxy j7 öneririm

M5 in işlemcisi kötü diyorlar.

Bu arada jailbreak i sadece ücretli uygulamaları ücretsiz indirme olarak algılamayınız.

J7 de o fiyat sekmentine olmamış.

J7 değil de bence bir A8 kesinlikle alınabilir. Ayrıca A7 modelinin 2016 versiyonunu da alabilirsiniz. Galaxy S6 gibi modelleri aratmıyor diyebilirim bizzat karşılaştırdım hız konusunda birebir denecek kadar hızlı. Tek farkı ekran, kamera, malzeme kalitesi gibi S modeline özgü özellikler.

Öncelikle İphone 6 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki ; İphone 5s'in eldeki hissiyatı bambaşkadır.Güncellemeleri tam olarak alıyor şuanda.Bazı arkadaşlar yavaşlayabileceğini söylemiş gelecek güncellemeler ile bende onlara şunu söylüyorum tabiri caiz ise "ucuz etin yahnisi bol olur" yani demek istediğim böyle kaliteli bir şirket asla ve asla bilerek allaya pullaya kendi telefonuna son güncellemeyi kasacak şekilde vermez.Oldu da kastı bakınız:9.2 güncellemesi bunu düzeltip yeni güncellemeleri hemen yolluyorlar.Demem o ki gözünü kapa ve al ! Apple şuana kadar kendi ürettiği cihaza arkadaşların dediği muameleyi asla yapmadı.Hala 4s kullanan tanıdıklarım var ve hala daha kullanacaklarını söylüyorlar.2011 de çıkan bir cihaz hala daha kullanılıyor ise bence düşünmeden al.Kamera konusuna gelecek olur isek şunu söyleyebilirim cidden beni güldürdü bazı arkadaşlar bunu herkes biliyor ki İphone kameraları kendi muadili ve muadilinden üst sınıflardan daha iyi bir çekim sağlıyor.Gayet başarılı bir kamerası var emin olabilirsin ! Ekran konusunda ise şu kadarını söyleyebilirim LG G2 kullanıyordum 6 ve 5s ten önce , 1080p bir panele sahipti ancak 5.5 inç bir ekranda bu ne kadar kaliteli tartışılırdı.4.0 inçlik bir telefonda üstüne basa basa söylüyorum 1080p olmasa bile 1080p havası yaşayacaksın ! Çok uzatmakta istemiyorum bu yazıyı demem o ki hiç düşünmeden al dostum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…