iPhone 6 Hala Alınır mı?

Ben 10 Eylül 2018'de İPhone 6 aldım. Herkes alma etme dedi ama ben aldım ve de hiç pişman değilim. İOS 12 kullanıyorum ve hiç kasma yapmıyor. 6 yıl önce çıkmış bir cihaz olmasına rağmen performansı hâlâ fena sayılmaz. İPhone 6 alınabilir. Çünkü o bütçeyle alabileceğin android telefonun 2 yıl sonra fişi çekiliyor.

Malesef performans yetersiz kalmasından dolayı artık alınmaz. Şuanda iphone 7 ve sonrasını düşünmelisiniz.

Bütçe kısıtlı ise illaki apple istiyorsanızda 2. el olarak temiz cihaz bakmalısınız.
Bütçe kısıtlı ve 2.el istemiyorsanız da iphone 6 alacağınıza çok daha iyi bir android alabilirsiniz.

Nisan 2018'de aldım hala sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum Android'den geçeceksen hiç düşünme derim. Sadece telefonun üstünde olacak yükü bilmen gerekiyor malum yeni bir cihaz değil. uygulama sayısı 45-50'yi geçmezse sorunsuz kullanabilirsin. (32 gb)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı