iPhone 6 mı HTC ONE M9 mu ?

yigithancivgin

Hectopat
Daha fazla  
Koyu Apple fanı olmama rağmen HTC'nin tasarımları çok hoşuma gidiyor. İOS'un fazla kısıtlamasından dolayı, bir android telefon denemek istiyorum doğrusu. Ama ikisi arasında yine de karasız kaldım.

Siz neyi önerirsiniz ? Kullanan arkadaşlar varsa dezavantajları, avantajları nelerdir merak ediyorum.

Bana kalırsa o fiyata alınabilecek en iyi telefon S6 veya S6 Edge olur. Gerek tasarım, gerek performans bakımından en iyi telefon S6 bence.

Bende bir iphone kullanıcısı olarak HTC'nin tasarımları hoşuma gidiyor ancak android kullanmak istemiyorum özellikle eye çok hoş.

htc-desire-eye-hands-on.jpg

Arkadaşlar, iPhone 6 almaya karar verdim, şaşmamak lazım bildiğin şeyden. Ama HTC'yi tebrik etmek lazım bu kadar mükemmel tasarım için.

iPhone 6 tabiki fakat HTC One M9 en iyi Android telefon bence, Samsung S6 ve S6 Edge modelinin kutusunun iç dizaynı bile iPhone'a benziyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı