iPhone 6 Plus 64 GB space gray kutu açılımı ve inceleme

kesinlikle memnunum kamera testleri şarj süresi stabillik herşeyi mükemmel istediğiniz şeyler varsa özel olarak mesaj atın geri dönüş yaparım.

Valla cihaz bana geldikten sonra 2 gün boyunca aklımda soru işareti ve acaba 4.7 mi diyordum 1 hafta geçti dün bi 4s geçti elime ve ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.gerçekten güzel el boyutuna da bağlı biraz ama ben beğendim şarj süresi şöyle diyelim 4/4s de şarjdan çıkarmazdım 5/5s de günde 3 4 kere yapardım plös da daha fazla işlem yapmama rağmen bir günü götürüyor ve 3g kapatmadan kapansa neler olur acaba

Öncellikle inceleme için gösterdiğin emeğe ve çabalarına saygı duyuyorum ve bizle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ediyorum ben, yanlız İphonedo tarzı masaya vurarak gösterme tarzın çok saçma olmuş ve anlamsız daha sakin bir inceleme yapsan ve arka plandaki müziği kullanmasan daha başarılı bir inceleme olabilirmiş ilk inceleme olarak gayet başarılı bu tür çalışmalarına devam etmen dileğiyle

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı