Iphone 6 Vs LG G3

Ben de çoğu arkadaşın dediği gibi Iphone 6 diyorum, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım, ayrıca LG den kat ve kat daha şık bana göre, LG G3 bana çok kaba geliyor. Ayrıca yıllarca Iphone kullanmış bir arkadaşım, artık Iphone'dan sıkıldığını ve başka bir telefon almak isteğini söyledi, gitti LG aldı 3 ay dayanabildi, tekrar eski Iphone 5s ine döndü, şimdi satmaya uğraşıyor, hala satamadı.
 
Kesinlikle İphone 6 (kendim kunlanıyorum ) arkadaşımın LG G2'si vardı . 1 sene sonra telefonda kasmalar başladı veaynı sorun eminki G3'de de olacaktır. Uzun ömür olarak kesinlikle İphone6
 
Kesinlikle İphone 6 (kendim kunlanıyorum ) arkadaşımın LG G2'si vardı . 1 sene sonra telefonda kasmalar başladı veaynı sorun eminki G3'de de olacaktır. Uzun ömür olarak kesinlikle İphone6

O, arkadaşınızın kullanmayı becerememesinden.
Ayrıca İphone, uzun ömürlü falan değil. Hiçbir akıllı telefon uzun ömürlü değil.Yine içlerinden en iyisi WP.(Benim şahsi gözlemim)

Hadi diyelim G2 kasıyor. Sırf G2 kasıyor diye, G3 de kasıyor demek ne kadar mantıklı sorarım size?

Lütfen insanları bu şekilde yönlendirmeyin.
 
İphone 6 diğer tüm Apple ürünleri gibi oldukça kaliteli. Bununla birlikte Mac veya İpad iniz varsa İphone 6 almanız için artılar da artıyor. Gerek icloud gerekse Handoff gibi tüm Apple uygulamaları İos ve Mac OS işletim sistemlerinde oldukça uyumlu.
 
iphone 6 ile lg g3 gerçekten ilginç bir arada kalma bana göre yadırgamıyorum yanlış anlama ama burada iki farklı yapıya sahip cihazlardan bahsediyoruz. Iphone ios kullanırken LG Android tabanlı bir telefondur. Öncelikle bunda bir karar kılman gerekiyor. Benim için kullanıcı deneyimi önemlidir dersen git ikisini de eline al bak ergonomik yapısına , aldığın hissiyati değerlendir. Malzeme kalitesi olarak iphone 6 kesinlikle öndedir. Salt kullanıcı deneyiminde ise gerek performans anlamında gerek ben 2-3 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum diyorsun iphone 6 oldukça stabil bir telefondur. LG G3'ün 2gb ram 16 gb bellek ve 3gb ram 32 gb bellekli iki modeli vardır. Burda 3gblı modeli baz alırsak ciddi bir ısınma problemi olduğu su dökülmez bir gerçek. O yüzden şayet ben Android bir cihaz almak istiyorum dersen Note 4 ve Z3'ü öneririm şuan için. Bence iphone'nun ciddi rakipleride bunlardır. LG G2 ile iyi bir ivme gösterip pazar oluştursada aynı başarıyı maalesef G3'de gösterememiştir. Ama hala almadıysan s6 ve z4 beklenebilir derim ben.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı