iPhone 6S 900 TL'ye alınır mı?

Bütçe
1200₺
Kontrol ettiniz mi cihazı? Çakma olma ihtimali vardır, batarya değiştirmiştir, çalınmıştır. Zamanında dedem Mekke' den çakmasını getirmişti. Fark etmiyorsun bile :D.

Kontrol ettiniz mi cihazı? Çakma olma ihtimali vardır, batarya değiştirmiştir, çalınmıştır. Zamanında dedem Mekke'den çakmasını getirmişti. Fark etmiyorsun bile :D
Fark edemiyorsan orijinaldir. Bataryanın değişmesi kötü değil iyidir. Çok eski telefon zaten orijinal bataryası ölür o zamandan beri.

Hocam artık uygulamalar bile o seviyeler için güncelleme almıyor ve almayacak çoğu kapanacak o yüzden ona göre hareket edin bence almayın.

Fark edemiyorsan orijinaldir. Bataryanın değişmesi kötü değil iyidir. Çok eski telefon zaten orijinal bataryası ölür o zamandan beri.
Ben 5 sene ASUS Zendone 5 kullandım. Bataryası hala orjinaldir. Hayatımda hiç telefon camı da kırmadım. Yani orjinal bulursun da benim gibi biri 900' e satmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı