iPhone 6S Kasıyor

Kiasan

Hectopat
Telefonumun içini açmıştım ve ön kamera takımını bozmuşum, bozmadan önce telefonda hiçbir sıkıntı yoktu.
Bozuldu tamirciye verdim, telefon geldi her şey çalışıyor, telefonunun şarjı 30'a geldiğinde kasmalar başlıyordu.
Dün gece kalibre işlemi gerçekleştirdim şu anda telefon şarjda, şarjdan çıkardım bir kere 40 civarındaydı telefonda ufak da olsa bir kasma var.
Pil betası 100% bu sorun neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon şimdi 100% şarj açıyorum telefonu şarjda iken ne kasma nede kapanma sorunu var.
Çıkartıyorum telefonu donmalar kasılmalar oluyor, sonra telefon kapanıyor açılıyor sonra logodan kapanıyor şarja takmazsam açılmıyor.
Bazen kasma problemleri iTunes üzerinden restore yapılarak çözülebiliyor.

Bataryayı değiştirmedim, ikinci el almıştım telefonu 1 seneye yakın kullanıyorum 100dü pil betası.
İşte sorun oldu telefoncuya verdim geldi 7 gün sonra falan bu şekilde oldu bugün.
Dün de kullanırken sorun yoktu ama böyle 20 30'a geldiğinde şarj telefonda kasılma oluyordu.

Hayır, şimdi düşünüyorum acaba telefoncu orijinal batarya yerine başka bir batarya mı taktı?
Bataryalık bir durum gibi görünüyor, şarjda sorun yok, şarjdan çıkarttıgımda telefon kapanıyor. ya da donuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı