iPhone 6S Performans Sorunu

Benimki plus olduğundan pek takılmadım. Telefonda 3.parti uygulamalar genelde 6s ekranındaki gibi açılıyor. Zaten gamecenter da ayarlar da tıkanma mevcut. Şarjı pek takmıyorun işin aslı. Şarjı androidlere göre çok iyi. Takılmalar normal gibi. Çünkü bir çok ios cihazı var. Yazılım stabil değil. En azından iphone 5 ilk çıktığında daha stabildi.
 
Hocam ilk aldığım gün taktığımda 95 e kadar gayet hızlıydı, telefonu biraz da kullandım ama oyun da açmadım yani, 100 olana kadar yarım saat geçti yaklaşık.
 
Yüzde 80 den sonra yavaş doluma geçtiği hakkında bilgim var, ilk kez telefon kullanıp paronayaklık yapmıyorum, gerçekten de 95 ten 100 olmasına kadar 30 dakika gibi bir süre geçti.
 
Telefonunuz daki önemli verileri yedekleyip, geri yüklemeye yapamayı deneyiniz. Eğer ki sıkıntı halen devam ediyorsa; telefonda donanımsal olarak bir sıkıntı olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı