iPhone 6s Plus Alınır mı?

SebinLi028

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Computer Engineer
Herkese merhaba iPhone 6s Plus almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. İnternette bu modelin bluetooth desteklediği söyleniyor. Ayrıca SD kart olmadığından resimler ve dosyalarımız cloud ortamında saklanıyor galiba. Ayrıca Samsung almak istesem çoğu Samsung garantili olmuyor. Bu seferde Samsung mağazalarında almam gerekecek. Bana önerebileceğiniz bir telefon var mı?
Ben Xiaomi, Samsung Note 4/Note 5 ve iPhone arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Mix modeli 6S Plus modelinden daha güçlü bir telefon değil. 6S Plus işlemci olarak daha güçlü, GPU olarakta daha güçlüdür. 6S Plus hala alınabilir bir modeldir, ne kadara alacaksın bu nokta önemli? Bütçen ne kadar?

Ben Xiaomi MI Note 2 kullanıyordum. 6S Plus'a geçtim. SD 821 ve Adreno 530 gayet yeterli gözükse de bunlar kağıt üzerindeki değerler. Günlük kullanımda anlık takılmalar ve uygulama çökmeleri yaşadım. Yarım yamalak Çince widgetlar, menüler ve kötü arayüzü de beni Xiaomi'den soğuttu. Her hafta farklı rom atmaktan bıkmıştım. 6S Plus benim için gayet yeterli ve hızlı. 64 GB aldım ama 16 GB bile yetermiş. Halen 12 GB doldurabildim. Androidin tek özlediğim yanı ise ücretsiz APK yüklemek. Sıfır almanı önermem ama ikinci elde 64 GB olan bir 6S Plus'a 2400 liradan fazla verme.

SD 821-Adreno 530 fazlasıyla yeterlidir, sadece kağıt üzerindeki değerler değil bunlar. Uygulama çökmelerinin sebebi donanım değil optimizasyon sorunlarıdır. 6S Plus donanım ve performans olarak Mi Note 2 modelinden de daha üstündür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı