e.n.e.s
Kilopat
- Katılım
- 14 Eylül 2020
- Mesajlar
- 9.891
- Makaleler
- 5
- Çözümler
- 155
Hayırlı olsun hocam.Kararlar verildi İphone 7 plus alıyorum, iphone önceliğim.
Hayırlı olsun hocam.Kararlar verildi İphone 7 plus alıyorum, iphone önceliğim.
Dediğim gibi oyun vesayre oynamadığım için tercihim bu.Siz bilirsiniz ama ben şahsen tavsiye etmem.
Bi yerden sonra güncellemeler kesiliyor sanırım o.6S Plus kullanıyorum memnunum fakat ömrünün dolması olayını bilemem, şu an akıcılığı gayet yerinde ömrü nasıl dolar bir anda cihaz ölür mü orasını bilemiyorum![]()
Bir telefon alıp 4-5 yıl kullanayım diyorsan alma tabi ki sonraki iOS Sürümlerinin kaçını destekler artık orası meçhul.Dediğim gibi oyun vesayre oynamadığım için tercihim bu.
Bi yerden sonra güncellemeler kesiliyor sanırım o.
Eğer ki Netflix Vs'de izliyorsan Plus modelleri öneririm, baz modelde ekran içerik tüketmek için fazla küçük. Öte yandan bütçeyi zorlayıp en azından 7'ye geçmek faydalı olurdu stereo hoparlör gibi açılardan. Ancak 6S Plus'da günümüz giriş seviyesi cihazlara göre halen iş yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.