Aslında bir daha geçmem diyordum senelerce android kullanmak sıkıyor.iphone istiyorum ya bi arkadaşın dediğinde göre 6s plus ios 15 güncellemesini almış.
bi aralar heveslenip almıştım ilk 1 saatinde arkadaşım tarafından kırıldı.
Aslında bir daha geçmem diyordum senelerce android kullanmak sıkıyor.iphone istiyorum ya bi arkadaşın dediğinde göre 6s plus ios 15 güncellemesini almış.
bi aralar heveslenip almıştım ilk 1 saatinde arkadaşım tarafından kırıldı.
Aslında bir daha geçmem diyordum senelerce Android kullanmak sıkıyor.
Aslında bir daha geçmem diyordum senelerce Android kullanmak sıkıyor.
Fiyat işte benim için sorun a21 s kullanıyorum şuanda 2000TL+ bir fiyattan satıp üzerinede biraz ekleyip almak istiyorum büyük ihtimal iphone 7 veya 7 üstü modelleri alıcak gibiyim. (2nci el)iOS tabii ki de daha iyi ama fiaytları göz önünde bulundurduğumuzda almak bayağı pahalıya patlıyor.
İkinci el olursa iPhone SE 2020 alabilirsiniz.
Fiyat işte benim için sorun A21 s kullanıyorum şu anda 2000TL+ bir fiyattan satıp üzerinede biraz ekleyip almak istiyorum büyük ihtimal iPhone 7 veya 7 üstü modelleri alacak gibiyim. (2nci el)
Merhaba, 4 yıldır Samsung kullanmaktayım artık bir değişikliğe ihtiyacım var. iPhone 6S veya 6S Plus almak istiyorum, iki model içinde düzgün olanları buldum telefondan oyun oynamayı seven biride değilim çok sadece Clash of Clans vb. genel olarak Netflix, Spotify ve diğer sosyal medya uygulamaları kullanıyorum. Bu telefonun sadece 6'sını kullanan akrabam var. 5 yıldır kullanıyor gayet memnun, sizlerden de bir fikir almak isterim.
Dediğim gibi 2300-3000 arası.Hocam 6S almayın ömrünü 1 seneye doldurcak şu an doldu bile fakat anca 1 sene daha idare eder tam olarak bütçeniz nedir?
Dediğim gibi 2300-3000 arası.
Kararlar verildi İphone 7 plus alıyorum, iphone önceliğim.Hb cihazınızı 2.350 TL'ye alıyor bütçenizin 2500 TL olduğunu ele alırsak 4.850 TL bütçe bu bütçe ile POCO X3 Pro 256 GB alabilirsiniz.
Kararlar verildi iPhone 7 Plus alıyorum, iPhone önceliğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.