Arleigh Burke
Hectopat
S10, 6000 lira. 1000 lira daha verip iOS deneyimi öneririm. Performansları denk.7000 bin x e de verilmez gider p30 pro alınır s10 plus alınır. Hatta cepte para bile kalır.
S10, 6000 lira. 1000 lira daha verip iOS deneyimi öneririm. Performansları denk.7000 bin x e de verilmez gider p30 pro alınır s10 plus alınır. Hatta cepte para bile kalır.
Apple, iPhone 7'de; 6S'e göre geliştirilmiş alüminyum kullanılıyor diye biliyorum. 8'den sonra da arkası cam zaten. Hatta XS ve XS Max'te kenarlarda paslanmaz çelik var.6S Plus 128 GB kullanıyorum, halen ilk aldığımla aynı performansı veriyor. Ayrıca 6S serisinin şasesi daha sağlam. 7 ve ileri serilerinki plastik gibi kalitesiz.7 nin tek iyi yönü kamerası biraz daha iyi o kadar.
10 binlik telefon olsun bir zahmetApple, iPhone 7'de; 6S'e göre geliştirilmiş alüminyum kullanılıyor diye biliyorum. 8'den sonra da arkası cam zaten. Hatta XS ve XS Max'te kenarlarda paslanmaz çelik var.
Aynı fiyatlardaki Note 10 serisi alüminyum kasa kullanıyor10 binlik telefon olsun bir zahmet [emoji846][emoji106]
Iphone x s10 un rakibi bile değil.S10, 6000 lira. 1000 lira daha verip iOS deneyimi öneririm. Performansları denk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.