iPhone 6S Plus alınır mı?

Deji Max batarya kullaniyorum, 3-4 aylik batarya ve cok rahat 1-2 gun cikartiyor. Tabii ben okula falan gittigim icin gunun yarisini kullanmiyorum. E hadi cok kullansa desek gunde 1-2 kere sarja takar. Deji bataryalar 300 TL civarydi sanirim.

Telefon 6 Plus. Ben fiyatina gore alinir diyorum, eger gercekten makul ise alinabilir. Diger fiyat bandindaki Android muadillerine de bakmasi gerekildigini dusunmekteyim.
2750 mAh batarya asla 2 günü çıkartmaz. Sadece alo demek için kullanmanız gerekiyor böyle bir şey için.

iOS 15 en azından 2 yıl daha uygulama desteğini sürdürür.
Şarjı da benim 1 gün gidiyor. Batarya değiştirdim gayet güzel çalışıyor.
Sürekli kullanımda da 4-5 saat hayli hayli götürür zorlayıcı oyun oynamak dışında.
Uygulama desteği devam ediyor güncelleme desteğinden bahsetmiştim zaten. Fazla ömrü olmayan bir cihaz.

Şarjı fullediğinizde dahi aktif kullanımda maksimum 2 saat götür.

Telefonumu maddi durumlardan dolayı satmıştım şimdi ucuz günlük kullanım için yeter mi bir de şarjı 4-5 saat götürür mü?
Kimsenin ne dediğini umursamayın hocam. Maddi gücünüz eğer ona yetiyorsa en güzel telefondur sizin için. Temiz bir tane bulursanız işinizi fazlasıyla görecektir. İyi sosyaller.

Uygulama desteği devam ediyor güncelleme desteğinden bahsetmiştim zaten. Fazla ömrü olmayan bir cihaz.

Şarjı fullediğinizde dahi aktif kullanımda maksimum 2 saat götür.
Kendim kullanıyorum hiç de öyle değil :) Kendiniz kullandınız mı hiç?

Uygulama desteği olarak 2 yıl bile götürse çok güzel bir zaman bir telefon için. Ki eski bir telefondan bahsediyoruz.

Kendim kullanıyorum hiç de öyle değil :) Kendiniz kullandınız mı hiç?

Uygulama desteği olarak 2 yıl bile götürse çok güzel bir zaman bir telefon için. Ki eski bir telefondan bahsediyoruz.
Aktif kullanımdan bahsediyorum ortalama değil. Aktif kullanımda oyun, video, sosyal medya gibi yapılabilecek her şeyi yaptığında 2 saat anca götürür. Ortalama kullanımda diyeceğim bir şey yok zaten kendiniz de kullanıyormuşsunuz.

Önceki mesajlarımda da dediğim gibi aktif kullanıldığında zorlayıcı oyun olmadığı sürece 4-5 saati rahat götürür. Ki arkadaş da Whatsapp ve Instagram kullancakmış sadece ki bu şekilde daha fazla götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı