iPhone 6S ve S7 Edga

AA öyle demeyin arkası metal ve düşünce tank gibi hiç bir şey olmuyor.
Haklısınız hocam. Şu hayatta 2 telefondan soğudum.
1. iPhone
2. Xaomi
Bizim servisçi ile yakın arkadaşım her gün atışıyor. Servisçi Xaomi kullanıyor. Arkadaşım ise iPhone 6. Bıktım artık. :)

Boş konuşursan fanlık yakıştırmalarını sana yapmak yanlış değil. Samsung stabilite olarak iyi durumda. Başından beri performans ve stabilite konusunda IOS modellerinin rakiplerine göre iyi olduğu durumlar var bunu inkar etmedik, sırf stabilitesi daha fazla diye 6S alınmaz, Android amiral gemilerinin aşağı kalır yanı yok stabilite konusunda o cihazdan, hala bir adım önde bu bir gerçek. O fiyatları hak eden modeller değil Apple cihazları. Gidip sen o aradaki PPI değeri fark etmezsin, ekranları arasında devasa fark yok, IOS virüs almıyor, daha güvenli, daha dayanıklı ve tüm bunların zıttı şeklinde Android amiral gemilerine gönderme yapıyorsan ben burada senin bilgini sorgularım bunu bilmiş ol.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı