iPhone 6S ve S7 Edga

Bu Android vs iOS ve Apple vs Samsung tartışmaları neden bu kadar uzuyor anlamadım. Gidin istediğiniz telefonu alın ama aldığınız telefonu namusunuzu koruyormuş gibi korumayın lütfen.

Birisi Android almış. Beni ilgilendirmez. İstediği bir özellik olduğu için almıştır, tasarımını beğenmiştir kesinlikle kullanıcının kararı bu. Aynı şey iOS için de geçerli.

Burada diğer telefonu ezmek için yorumlar yapılıyor gibi hissediyorum ve gerçekten üzülüyorum. Bir marka diğerinden kat kat daha iyi telefonlar üretiyormuş gibi hissediyorum. Bir telefon çok iyiyken diğeri çok kötü gibi hissediyorum.

Bir marka çöp iken diğeri sütten çıkma ak kaşık değil bunu kenara bırakalım.

Bir telefonun açığını veya daha az iyi olan bir özelliğini bastıra bastıra söylemek kimseye bir fayda sağlamayacak.

Bana iPhone 6S'in yapıp S7 Edge'nin yapamadığı ve olmadığında bizi kötü etkileyen bir şey söyler misiniz lütfen? Aynı şey tam ters telefonlar için de geçerli.

Telefonla aya çıkmayacağız veya atom parçalamayacağız. İkisi de aynı şeyi yapıyor.

Önceki mesajında cevabını vermedin tamamen karalamaya yönelik aklının bile almadığı bir yalan ortaya attın, cevap gelince de hocamın telefonunun ekranı kırıktı haklı olabilirsiniz dedin. Bu diyen birinin söyledikleri umursanacak düzeyde değil.

@5062 Her şey mesajındaki gibi aslında ama bu kişi tamamen yalan konuştuğu için ister istemez insanı sinirlendiriyor, teknolojiyle uzaktan yakından alakası olmayan kişiler.

Acaba gözün 326 ve 534 ppi arasındaki farkı anlayabilecek mi? Batarya desen zaten arada dağlar kadar fark var(!) iPhone alma sebepleri
1) Hızlı
2)Dayanıklı
3) Virüs olmaması
4) Doğru düzgün bir App Store'un olması
5)IOS'un kullanıcı dostu olması(Android'den IOS'a alışmam 1 gün sürdü.
6) Uzun ömür
7) Güncelleme alması uzun zaman
8) 3D Touch

2 yıl sonra S7 Edge güncelleme almıyor demeyin.
1)Android'in performansı daha iyi.
2)Android ekranı daha iyi.
3)Android de sadece telefondaki uygulama mağazasına bağlı değilsin.
4)Android de daha özgürsün.
5) Android de yeni amiral gemilerinde ram ve pil çok üst seviyede.
6)Android de kullanıcı dostu.
7) Androidde root atma ve rom kurma imkanların var.
Daha başka baya birşey yazarım ama elime yazık olur.

alicagatay
1) Hız testlerine keşke bi göz atsaydın.
2) Gözün aradaki PPI farkını ayırt edebileeck mi?
3) Play Stor'de milyon tane gereksiz veya virüslü uygulama var
5)iOS optimizasyonlu bir işletim sisemi. Madde 1'e göz at.
6) Hayatında iPhone kullandın mı? Ben Sony ve Apple kullandım. Apple'da daha rahattım.
7) Jailbreak'ı araştır. Ayrıca size güncelleme gelmediği için ROM atıyorsun. Bize usun süre günelleme geliyor.

alicagatay
1) Hız testlerine keşke bi göz atsaydın.
2) Gözün aradaki PPI farkını ayırt edebileeck mi?
3) Play Stor'de milyon tane gereksiz veya virüslü uygulama var
5)iOS optimizasyonlu bir işletim sisemi. Madde 1'e göz at.
6) Hayatında iPhone kullandın mı? Ben Sony ve Apple kullandım. Apple'da daha rahattım.
7) Jailbreak'ı araştır. Ayrıca size güncelleme gelmediği için ROM atıyorsun. Bize usun süre günelleme geliyor.

1)Evet bende ne yazıkki telefon kariyerime iphone ile başladım. O yüzden iphone hakkında yeteri kadar bilgim var.

2) Ios her ne kadar stabillikte önde olsada Android de baya hızlı bir telefon. Androidide kaliteli bir ekran seviyesinde kullansan ne demek istediğimi anlarsın.

3) Tamam ios daha çok güncelleme alıyor ancak apple güncellemeleri en son modele göre yaptığı için alt modellerde baya sorun yaratabiliyor güncellemeler.(Sakına olmuyor deme kardeşim yaşadığı için biliyorum) Android'de ise her modelin kendine özel bir ROM'u bulunabiliyor.

4) Merak etme jailbreak ile baya haşır neşir bir insanım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı