IPhone 6S vs Galaxy A50

Kafamı karıştıran şey de pil konusu . Kamerası iyi olan telefon arıyorum İphone alırsam ikinci el alıcam. Biraz butceyi arttırıp İp 7 mi alsam kararsız kaldım. Ekranın küçük olması benim için sorun değil. Elimde 5.5 inclik android telefonum var video ve filmleri bu telefondan izlerim . Benim için önemli olan kamerası .

Bana sorarsan direk Iphone alma. Üzerinden 4 nesil geçmiş Iphone 7 Plus eğer hala 3 üzerine satılıyorsa bu markada bir sorun var demektir. Şimdi Iphone fanboyları hemen doluşacaklar ama durum bu. Samsung S7 varken konu açılıyordu S7 vs Iphone 7 diye. Şimdi S10 var hala Iphone 7 konusu açılıyor. Paraya değmez. O fiyata M30s var, A70 var, A50s olacak, çeşit çeşit Xiaomi'ler Huawei'ler var, gidip de kaç yıllık eski telefonu mu alacaksın? Şimdi diyecekler yok amiral yok bilmemne, benim telefonum da amiral (di), ama şimdi gel gör ki benim amiral gemisi telefon oldu amiral battı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı