iPhone 6'yı Hangi Aksesuarlar ile Kullanıyorsunuz?

Hocam aradığımı buldum sanırımda size bir sorum olacak biliyorsunuzdur belki ekran koruyucularında "Glass" ve "Hd Clear" olarak 2 tür mevcut. Amazon'da en çok alınan "Hd Clear" olan model ama o ülkeye gönderilmediği için alınan başka bir ekran koruyucusuna baktım ve ondada "Glass" ve "Hd Clear" seçeneği var. Hangisini alsam daha iyi olur ikilemde kaldım. Sizce hangisini alsam?

Amazon.com: iPhone 6 (4.7 inch ONLY) HD Clear Ballistic Glass Screen Protector, Tech Armor Apple iPhone 6 Premium HD Clear Ballistic Glass Screen...

Hocam aradığımı buldum sanırımda size bir sorum olacak biliyorsunuzdur belki ekran koruyucularında "Glass" ve "Hd Clear" olarak 2 tür mevcut. Amazon'da en çok alınan "Hd Clear" olan model ama o ülkeye gönderilmediği için alınan başka bir ekran koruyucusuna baktım ve ondada "Glass" ve "Hd Clear" seçeneği var. Hangisini alsam daha iyi olur ikilemde kaldım. Sizce hangisini alsam?

Amazon.com: iPhone 6 (4.7 inch ONLY) HD Clear Ballistic Glass Screen Protector, Tech Armor Apple iPhone 6 Premium HD Clear Ballistic Glass Screen...
Hd clear net hd yani net cam net görüntü demek istiyor glass ise cam anlamında hd clear olabilir.

Tam bende böyle bir konu açmıştım. Ben buff ekran koruyucu jelatini düşünüyorum... Sizede internetten araştırmanızı tavsiye ederim darbe emiş özelliği var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı