Moneymoon
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Alınmaz ancak cihazın panel kalitesi güzel, kamerası 2016/17'nin en iyi telefonlarından birisi fiyatına göre mükemmel videolar ve fotoğraflar çektirir, malzeme kalitesi üzmez bu artı noktaları olsada üzerindeki OS güncel değil ve IOS'te bu durum Android'in aksine çok daha fazla önem arz ediyor vs ve de işlemci verimliliğinden+genel mimarisinden kaynaklı olarak ısındığından dolayı PUBG veya diğer herhangi bir oyunda cihaz ısındığı anda performansı kısıyor ve oyun oynanmaz hale gelebiliyor (aynı durum A9, A10 Fusion ve A11 Bionic'li bütün cihazlarda var) bundan dolayı ben önermem. Günlük kullanıcıyı mükemmel dedirtmese bile pili dışında memnun bırakır işini gördürtür. iPhone 7 yerine Galaxy S8 bakın derim genel anlamda daha kullanışlı bir cihaz işlemci verimliliği, panel kalitesi ve genel kullanıcı deneyimi açısından.
RAM yönetim sistemi işletim sistemine göre değişmekte ve IOS bu konuda Android'e göre daha verimli, aynı işlemciyi iPadOS'te güncel tutabilecek kadar devam ettirebiliyor üretici marka yani hiçbir şey yapılmaz falan değil sadece eski, güncel bulvarlarda takılmalar yapsa bile kesinlikle halen daha birçok şey yapabilir (bütün eski cihazlar dahil buna sadece bir iPhone değil).Kardeşim, almak istediğin telefon ikinci el değil mi? İkinci ele Android işletim sistemli çok daha düzgün telefonlar alabilirsin. 2 GB RAM ile hiöbir şey yapamazsın.