iPhone 7 32 GB alınır mı?

Bütçe
3700TL (gelecek sene)

theykilledkenny

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir tane iPhone buldum 3, 600TL şu anda. 32 GB hafızası var.
Tamam, iPhone sadece iPhone olduğu için almıyorum, yıllardır Android kullandığım için 2 sene sonra bozuluyor ki bu benim sinirlerimi çok bozuyor bu yüzden iPhone geçmek istiyorum.

Aciliyetim var gibiyim şu anda. Galaxy Prime Plus 8 GB kullanıyorum [:(] ve pili çok bozuk. %80 diyor sonra %3 oluyor. %3 diyor sonra %75 diyor sonra aniden kapanıyor ve bataryası hiç uzun gitmiyor.

Ne yapmalıyım?

Bende sizin gibi Android belasından kurtulmuş iPhone kullanan biri olarak 7 şu an eskimiş bir telefon biraz daha biriktirme şansınız varsa 8 olabilir.

Hocam iPhone 8 biraz pahalı ya :D ailem bana küfür eder ne istiyorsun sen diye :D.

Benim bu Android belasından kurtulmam lazım, çok uzun senedir çekiyorum bu çileyi.

Kendim şu an iPhone 6 kullanan biriyim pişman olacağınızı sanmıyorum çünkü 2 yıl geçti ve hala telefonda en ufak yavaşlama yok eğer cidden aciliyetiniz varsa o zaman alın.

Hocam iPhone 8 biraz pahalı ya :D Ailem bana küfür eder ne istiyorsun sen diye :D

Benim bu Android belasından kurtulmam lazım, çok uzun senedir çekiyorum bu çileyi.
Sırf Iphone olduğu için alma mantığı var sizde. Yeni Android cihazları deneyimledin mi? Iphone 7 gibi bir cihazı öldürür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı