iPhone 7 32 GB kasar mı?

Nasıl yani?
Cihazın bataryasını değiştirince kullanımınızı olumlu/olumsuz etkilemeyecek mi?

Sadece kullanım süreniz artacak. Pil sağlığı %80 altına düşmediği sürece herhangi bir performans düşüklüğü olmaz.

Yahu ben batarya değişince cihazınız güçlenecek mi dedim. Daha uzun yıllar kullanabilirsiniz dedim. Çünkü İphone telefonlarda en çabuk batarya bozuluyor.

Şaşırtıyorsunuz beni.

5S kullanan yakınım var diyorum. İos 12 yüklü diyorum. Oradan birisi çıkıyor ve ios 15 yüklü olan telefona uygulama desteğinin biteceğini söylüyor. Yahu ios 12 halen güncelleme alıyor.

2013 yılında piyasaya sürülmüş bir telefon halen kullanılabiliyor fakat 1-2 yıl sonra kullanılamaz diyorum. Oradan bir tane kişi çıkıyor ve "Abartıyorsun. İphone 8 bile 3-4 yıl sonra çöp olur" diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki işinize yarar.

Bu arada iphone 7'nin gelecekteki halini merak ediyorsan 5s'in şimdiki kullanım testlerine bakabilirsin. Hatta ben aşağıya bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Belki bu videolar da alacağınız cihazın gelecekteki halini görmenize yardımcı olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı