Üşenmedim Adana'da çakmak plazayı filan gezdim s8 iphone 7 mi dedim 16 telefoncudan 9 u kesinlikle iPhone 7 iyi dedi hiç yoktan 1 yıl sonra örnek olarak iPhone 8 çıkarsa Samsung'a göre satmak istediğinde deger fazla kaybetmez ve ios olarak iPhone 7 seni uzun yıllar pişman etmez cevabını aldım yani kısacası ekran hariç herşeyinden memnunum.Konu IOS VS Android muhabbetine dönmüş biraz. Baya uzaklaşmış arkadaşın sorusundan.
İlk başta telefondan memnun musunuz? En önemli soru bu. Iphone 7 mi alayım S8 mi alayım diye sorunca herkes farklı bir cevap verecek. Bunun tek bir doğrusu yok. Mesela ben S8 derim. Başkası Iphone 7 der. Sırf insanların yorumuna göre hareket edilmez. Memnunsan bırak dursun. Ekstradan işlem yapmak seni sadece yoracaktır. S8'de, Iphone 7'de taş gibi cihazlar. İkisi de seni yarı yolda bırakmaz. Tabii "ben Android'de ki özelleştirmeleri çok seviyorum onsuz yapamam" diyorsan niye Iphone 7 aldın zaten. Kısacası, insanların ne dediğini boş ver. Memnunsan devam et bu model ile.![]()
720pEkrandan neden memnun değilsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.