iPhone 7 alınır mı?

Bir telefondan beklentilerine bağlı bu sorunun cevabı.

Tek beklentim fotoğraf Instagram YouTube gibi yerler ben oyun oynamıyorum Netflix falan genel olarak ama ekranın küçük olması sorun teşkil etmiyor arkadaşım da var ve ekranı bana göre yeterli almalıyım?
Arkadaşlar tek beklentim fotoğraf Instagram YouTube gibi yerler ben oyun oynamıyorum Netflix falan genel olarak ama ekranın küçük olması sorun teşkil etmiyor arkadaşım da var ve ekranı bana göre yeterli almalıyım?

Tek beklentim fotoğraf Instagram YouTube gibi yerler ben oyun oynamıyorum Netflix falan genel olarak ama ekranın küçük olması sorun teşkil etmiyor arkadaşım da var ve ekranı bana göre yeterli almalıyım?
Arkadaşlar tek beklentim fotoğraf Instagram YouTube gibi yerler ben oyun oynamıyorum Netflix falan genel olarak ama ekranın küçük olması sorun teşkil etmiyor arkadaşım da var ve ekranı bana göre yeterli almalıyım?

Sosyal medya uygulamaları için yada normal kullanım için baya gider benim arkadaşım sadece onlar için kullanıyor 5s'i var onunla aynı dönemde çıkan android telefonlar şu anda rehberi bile açamıyor eğer bu amaçla olacaksa Apple iyidir telefonlarını 2 yıl sonra öldürmüyor, ama fotoğraf için bir şey diyemem üst düzey kamerada Androidler daha iyi, zaten kamera, pil bir de özgürlük (dosya yükleme vb.) konusunda android daha iyi kamerası için bir mağazaya gidip yerinde bakman daha iyi olur çünkü tam olarak harika bir kamerası var diyemem ama kötü de değil

Telefonun sıfırı 3600 civarında bulunuyor bence değmez. Alacaksanız garantisi bitmemiş 2.el temiz alın garantiye yollayıp batarya vs değiştirebilirsiniz. Telefona gelecek olursak performans anlamında hiçbir problem yaşamazsınız hala cayır cayır çalışıyor telefon. Kamera olarakta arka kamerası özellikle hala oldukça kullanılabilir seviyede hatta bugün orta segment android cihazlardan eksiği yok fazlası var bence. Ön kamera açısı dar o biraz üzebilir ama. Bunun dışında sizi üzecek şey batarya performansı ve küçük ekranı olabilir. Bunun dışında hala alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bana sorarsan xioami benzeri markalar duruken ıphone gibi pahalı bir telefon alma 2. el dahi olsa ona vereceğin parayı daha uyguna ve ıphone 7 hatta 8 den daha iyi performans sunan telefonlar bulabilirsin.

Benim gibi Xiaomi alsında 2.5 yıl sonra donma kasma yapsın değil mi aynen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı