sansisalvokafiyesi
Kilopat
iPhone 7 şu devirde fazla işini görmeyecektir. Apple fanı veya Android düşmanı değilsen kesinlikle almamalısın bence. Onun yerine Xiaomi vs alabilirsin.
Bir telefondan beklentilerine bağlı bu sorunun cevabı.
Tek beklentim fotoğraf Instagram YouTube gibi yerler ben oyun oynamıyorum Netflix falan genel olarak ama ekranın küçük olması sorun teşkil etmiyor arkadaşım da var ve ekranı bana göre yeterli almalıyım?
Arkadaşlar tek beklentim fotoğraf Instagram YouTube gibi yerler ben oyun oynamıyorum Netflix falan genel olarak ama ekranın küçük olması sorun teşkil etmiyor arkadaşım da var ve ekranı bana göre yeterli almalıyım?
O fiyata kat kat daha iyi telefonlar var. Apple ürünleri genel olarak üretim maliyeti az sen o parayı telefona değil markaya veriyorsun.
Bana sorarsan xioami benzeri markalar duruken ıphone gibi pahalı bir telefon alma 2. el dahi olsa ona vereceğin parayı daha uyguna ve ıphone 7 hatta 8 den daha iyi performans sunan telefonlar bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.