iPhone 7 Alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, gün içinde iPhone 7 almayı planlıyorum. Bu cihaz ile herhangi bir sıkıntı yaşayan veya bilgisi olan var ise anlatmasını rica ediyorum. Hepsiburada'dan Apple Türkiye garantili olarak alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşta 32 GB model var ancak ses sorunu Plus modellerde bulunuyor, ilk partiden sonraki ürünlerde o ses sorunu düzeltildi sanırım.
Bilgi için teşekkürler, dün gece satın aldım. Bir kaç saat içinde teslim alırım sanırım. Konu kilitlenebilir. :)

Alınır. iPhone 6'ların bile modasının geçtiği ve artık herkesin Force Touch devrine geçtiğini düşünürsek iPhone 7 alınması gereken tek telefondur. 6S bile bi 2 sene anca gider, 7 en az 4 sene rahat gider. Arkadaşım daha yeni 4S'ini satıp 7 aldı.

Dolar bu durumdayken neden G5 modelinden bu cihaza geçiş yaptın? Gerçi beni ilgilendirmez de orası. Zarar ettiğin aşikar. Hayırlı olsun. İphone 7 daha iyi olsa da ben geçiş yapmazdım şahsen. Kamera, ekran, batarya tarafında G5 daha iyi. Aradaki kullanım deneyim farkını hissetmen çok zor. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı