iPhone 7 alınır mı?

Merhaba yakın bir zamanda telefon değişikliğine gideceğim ve bu sefer iOS deneyimi yaşamak istiyorum. iPhone 7 düşünüyorum sizce nasıldır? Fiyatını hak eder mi diye sormayacağım zaten bu tür cihazların hiçbiri kanımca fiyatını hak etmiyor yüksek meblağlar çünkü. Kaptırmışız bir şeye kendimizi. Sizce alınır mı ? :)
Bende 6s var hiçbir sıkıntı yok, arkadaşım yeni 6 aldı sorunsuz kullanıyor. 7 neden alınmasın :)

Arasında çok Bariz küçük farklar var . I phone 3 den beri sürekli üst sürümünü aldım Taki 8 v x çıkana kadar iki seriyi de beğenmedim . Huwai nin son çıkardıkları bile daha iyi görünüyor . Tabi alışkanlık yedekleme gibi durumlar olunca ıphone vazgeçilmez . İşlemcide şu sorunu yaşarsın hafıza 40/50 gb doldumu kasıntılar donmalar sinir krizlerine döndürüyor . O yüzden ben 256 alıyorum . 128 daha ideal olur du senin için .
Zaten çok fazla hafıza dolduracağı mı düşünmüyorum. Daha önce hiç iPhone tecrübem olmadı bu ilk deneyimim olucak yani 7 kullanıyor olsaydım mesela 8 geçmezdim çünkü dediğin gibi hep aynı tasarım çizgisinden gitti en azından ekran olarak çözünürlük ve piksel arttırmaya gidebilirdi Apple. Ama bakalım pişman olacağımı düşünmüyorum.

Merhaba telefonu aldım 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum.Ancak ilk ayın faturası geldi ve gelen ücret ödemem gerekenden neredeyse 60 lira fazla.Fatura ayrıntılarına girip baktım iletişim ücretleri, diğer ücretler, mobil ödeme harcamalarınız diye saçma sapan şeyler gördüm.Her ay bunları da ödeyecek miyim ? yoksa sadece ilk ay olduğu için mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı