iPhone 7 alternatifi telefon öenrisi

Dafreak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
eskişehir
Daha fazla  
Meslek
ahşap tasarım dekorasyon
2016 yazından beri iPhone 7 kullanıyorum. Pili artık cenaze. Kamera merceğini kız arkadaşım çatlattı. Telefonun kronik ses çipi yanma sorunu oluştu ve sadece Bluetooth kulaklıkla görüşme yapabiliyorum. Video çekerken de ses kaydetmiyor. Öncesinde hep iPhone kullandım, seriden ilerledim hep 4, 4s, 5s, 6s, 7. Artık ulaşılacak fiyatlarda değil. Devam edemiyorum, tıkandım. Eve 22 bin maaş giriyor, İstanbul'da zar zor geçiniyoruz zaten. İkinci el bile 4-5 bine zıttırıvızık telefonlar var. Xiaomi'yi nişanlıma aldık, yazılımsal anlamda bu kadar kötü bir telefon görmedim (Note 9 Pro). Ara ara Sony, Huawei ve Samsung kullandım. Bunlar gayet akıcı kullanımı olan cihazlar ama Note 9 Pro gerçekten kullanımı kötü bir telefon.

Var mı şöyle, hacım, şu cihaz seni 4 sene taşır dediğiniz bir cihaz verdiğimiz paraya değecek?

Bu arada ahşap tasarım işleri yapıyorum ve nasıl yapılır videoları çekeceğim bol bol ve fotoğraf.

Son düzenleyen: Moderatör:
En az A52 ve A33 derim kamera açısından bakarsak. Ancak donanım olarak 7 modelinden bu modellere geçmek doğru değil. M52 modeli de kamera olarak bunlardan geride. A52s modeli mantıklı. O da fiyat olarak çok pahalı, o fiyatlara da S20 FE Snapdragon alınır ve ama batarya olarak iyi değil.

S20 FE işlemci ve kamera olarak tatminkar bir seviyede benim de baktığım telefonlardan biri ama 7buçuk 8'e dayanmış fiyatlar. 8-10 arası bölge sağlıklı kullanışlı telefonların olduğu bölge sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı