iPhone 7 Arıza durumu ve teknik servisler

Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
28.097
Makaleler
57
Çözümler
530
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 7 telefonumda ara sıra şebekenin kendi kendine gitmesi ve görüşme yaparken genelde sesin cızırtılı gelmesi ile telefonu aldığım teknoloji mağazasına verdim ve onlar da Koç sisteme gönderdiler. Her zamanki gibi işi bilmeyen birisine denk geldiği için sadece restore yapıp yolladılar. Yani cızırtılı ses ile restore etmenin ne alakası var? Madem işi bilmiyorsunuz kendinizi neden geliştirmiyorsunuz? Sorun düzelmediği için Pupa'ya verdim. Bakalım son durum ne olacak. Gelişmeleri buradan yazacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple ürünlerini nereden alırsanız alın (ithalat hariç) kendi garantiside bulunur. 2 yıl boyunca bu garanti sürmektedir, keşke Apple servisine verseydiniz direkt.
 
Pupa sanırım sorunu tesbit edemediği için Apple onarım merkezine göndermiş. Bugün Apple ile görüştüm ve telefonumda sorun olmadığını ve geri bu şekilede gönderdiklerini belirttiler.
Benim anlamadığım bu kadar bariz bir problemi nasıl anlayamıyorlar ? Yapılan testlerde sorun görülmemiş onlara göre.
Zaten telefon elime geçince direk satacağım. Bu kadar saçmalık ile uğraşamam.
Apple servis raporu: "Apple Care tarafından ürün test edilmiştir. Ürün testlerden başarılı bir şekilde geçmiştir, cihaza güncel yazılım yüklenmiştir.
Not : Cihaza kurulum yapılırken yeni bir iphone olarak kullanmanız önerilmektedir. "
Çok komik bir rapor paylaşmışlar. Temiz kurulum yaptığımı ve başka sıfır hatlar ile denediğimi bildirmiştim. Madem sorunu tesbit edecek bilginiz yok açıkca söyleyin. Bilgisizliğe hiç tahammülüm yok. Ayrıca şimdi telefonu aldım ve Restore ederken muhtemelen cihazın pili bitmiş ve adam akıllı Restore bile edemeden göndermişler.
 
Son düzenleme:
Mall of istanbul da Lydia mağazasından iPhone 7 satın almıştım, ekranın sol köşesinde kararma vardı ve hatalarını kabul edip sıfır telefon vermişlerdi. Teknosa benzeri yerler bu konularda hep sıkıntı çıkartıyorlar.
 
Teknosa değil, Pupa'ya verdim en son. Onlarda direk Apple'a gönderdiler. Bu işlemleri yapan Apple teknisyenleri.
Çalışanın ürün sorununu yazarken ne yazdığını görme fırsatınız var mıydı? Bazen yanlış yazım yapıyorlar, bir de aldığınız ürün sorunlu size yeni bir ürün vermeleri lazım bence.
 
Evet. Raporu bizzat kendim detaylıca yazdırdım ve kontrol ettim. Ayrıca Apple tarafından gelen raporda'da benim problemlerimi yazdığım bir alan vardı.
Bir de aldığınız ürün sorunlu size yeni bir ürün vermeleri lazım bence.
Bilgisiz birin kontrol edince sorunu tesbit edemiyor ve tarz sorunlar oluyor.
Zaten hep derim bu tarz işlere girmek için bilgiye gerek yok.
 
Bilgisiz birin kontrol edince sorunu tesbit edemiyor ve tarz sorunlar oluyor.
Zaten hep derim bu tarz işlere girmek için bilgiye gerek yok.
Haklısınız umarım sorununuzu düzeltirler, benim başıma sadece ekran kararması gelmişti ürünü de mağaza kendisi değiştirmişti.
 
Düzeltemezler çünkü biraz tesbit edilmesi zor ve stant bilgideki insanlar bunu çözemez. Her zamanki gibi Restore edip gönderirler. Telefonu satacağım zaten.
Yurt dışında'da bu kadar bilgisizleri işe alıyor mı bilmiyorum açıkcası :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı