Daha fazla
Dün akşam beşinci arayışım adamlar alay ediyor ve sorun hala aynı.
Bana sundukları tek cevap yıllardır sorunsuz çalışan ev tesisatından kaynaklanan ama neden kaynaklandığını bilinmeyen kişilerin çözümü ile sorun hala devam ediyor.
Eskiden 1Mbps paketim vardı şimdi 8Mbps eski paketimden berbat.
Kısa bir konuşmamız.
-İnternet kesiliyor ve ev telefonunda cızırtı var interneti kapayınca ev telefonunda sorun yok.
-Bunun için ekip gönderemem ki.
Daha ne olsun internetin yavaşlığına, falan hiç girmiyorum zaten.
Düzelir mi?
Bana kalırsa çok zor. Başka bir servis kullanayım diyeceğim bunların alt yapısını kullanıyorlar sorun aynen devam.
En iyi yaptıkları şey.
Parayı alırken iyi bir gün geç öde papazsın.
Hizmete gelince sanki ABD'nin herhangi bir eyaletindeki bir yerde arıza gideriyorlar.
Müşteri yüktür uğraşma.
Yarın öğleden sonra evde olursam tesisat kablosunu baypass edip direk modeme getireceğim kabloyu.
Bana sundukları tek cevap yıllardır sorunsuz çalışan ev tesisatından kaynaklanan ama neden kaynaklandığını bilinmeyen kişilerin çözümü ile sorun hala devam ediyor.
Eskiden 1Mbps paketim vardı şimdi 8Mbps eski paketimden berbat.
Kısa bir konuşmamız.
-İnternet kesiliyor ve ev telefonunda cızırtı var interneti kapayınca ev telefonunda sorun yok.
-Bunun için ekip gönderemem ki.
Daha ne olsun internetin yavaşlığına, falan hiç girmiyorum zaten.
Düzelir mi?
Bana kalırsa çok zor. Başka bir servis kullanayım diyeceğim bunların alt yapısını kullanıyorlar sorun aynen devam.
En iyi yaptıkları şey.
Parayı alırken iyi bir gün geç öde papazsın.
Hizmete gelince sanki ABD'nin herhangi bir eyaletindeki bir yerde arıza gideriyorlar.
Müşteri yüktür uğraşma.
Yarın öğleden sonra evde olursam tesisat kablosunu baypass edip direk modeme getireceğim kabloyu.