iPhone 7 Plus 128 GB telefon Redmi Note 11 ile takas edilebilir mi?

twixx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: intel i5 10400f

ram: 16+16 xpg d10 3200 mhz ram

ekran kartı: MSİ rx5600xt gaming mx 6 gb 192 bit

depolama: 500 GB M2 SSD +2 TB hardisk

psu: 700 wat rush Güç Kaynagı
iPhone 7 Plus 128 TR cihazı kullanıyorum, takas yapsam Redmi Note 11 alabilir miyim telefoncularda?
Para vermeden.
Cihaz: iPhone 7 Plus.
128 GB TR cihazı, ekran vs. kırık yok. Daha dogrusu çizilmiş bir tarafı da yok, her şeyi aktif çalışıyor.
Pil: Saglık 100.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı bir telefon alabilirsin. Ama ben olsam vermezdim (iPhone 7 kullanıcısıyım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefoncu değil ama direk sahibinden satılık Note 10 Pro ile edersin diye düşünüyorum. Düz 11'e geçerseniz sizi uzar.

Ya telefoncuda daha temzi olur diye düşünüyorumda 11 de eder ama değil mi yani cihazımın çalışmayan aksamı vs yok.

Telefoncu değil ama direk sahibinden satılık Note 10 Pro ile edersin diye düşünüyorum. Düz 11'e geçerseniz sizi uzar.

Note 11 derken hangisi olursa olsun.

Hocam bana kayıtlı vs gerek degil orijinal lazım öyle çok ugraştım vs yani o konularla işim yokta peki 7Plus'u satsam ne kadar fiyat verirler.

Yurt dışı bir telefon alabilirsin. Ama ben olsam vermezdim (iPhone 7 kullanıcısıyım.)

Arkadaşlar yurt dışı telle işim yok tamam :)

4-5K arası 7 plus'ı versen,gidip sıfır note 11 pro alsan 10K da onun fiyatı var.
Bu arada eski kayıtlar hiçbir şekilde kapanma vs yapmıyor. O seri telefonlar da kayıt sistemi bir kez yaptırdığında bir daha sorun yaşamıyorsun. Uzun zamandır ben de telefon. Gayet TR cihazı gibi kullanırsın. Zaten sadece kayıdı kaçak,telefon orijinal yani :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı