iPhone 7 Plus alınır mı?

Alınır. Niye alınmasın? O aldığı güncelleme birkaç yıl daha yeter sana. Ayrıca halen iPhone 6 bile kullanan varken 7 Plus kullanmamak

Kullandığım süre zarfında batarya 50-40 altına inince Instagram'da ses önden gidiyor video arkadan geliyordu ve şarj önemsiz olarak cihaz alev topuna dönüyordu. Batarya olaraksa evet iyi ekran süreleri yakalayabiliyordum ama Android'e geçince bunun çok kötü olduğunu fark ettim. Günde 2 tam şarj 1 %80 şarj ile 11 saat ekran süresi alırken şimdi tek şarjla 7-7.5 saat ekran süresi alıyorum. Oyun desen 7+ hemen alev topuna dönüyordu. Oyunlarda 10dk geçirince ısınıp performans kisiyor 1-2dk sonra kendine geliyordu. YouTube'da video izlerken 15dk kesintisiz izleme sonrası 10snlik kasıp sonra düzeliyor du. Siz sormadan söyleyeyim bu sorunu sadece ben değil alt komsum ve arkadaşımda yaşıyordu. Bataryam ise bildigime göre orijinal ile değişmiş ve sağlığı 100'du.

Geçmem önerilir yani iPhone 7 plusa Redmi 9Cden?
9c den geçebilirsin ama 2. Elde o paraya alacağın amiral gemisi android daha güçlü ve mantıklı olur.

Kullandığım süre zarfında batarya 50-40 altına inince Instagram'da ses önden gidiyor video arkadan geliyordu ve şarj önemsiz olarak cihaz alev topuna dönüyordu. Batarya olaraksa evet iyi ekran süreleri yakalayabiliyordum ama Android'e geçince bunun çok kötü olduğunu fark ettim. Günde 2 tam şarj 1 %80 şarj ile 11 saat ekran süresi alırken şimdi tek şarjla 7-7.5 saat ekran süresi alıyorum. Oyun desen 7+ hemen alev topuna dönüyordu. Oyunlarda 10dk geçirince ısınıp performans kisiyor 1-2dk sonra kendine geliyordu. YouTube'da video izlerken 15dk kesintisiz izleme sonrası 10saniyelik kasıp sonra düzeliyor du. Siz sormadan söyleyeyim bu sorunu sadece ben değil alt komsum ve arkadaşımda yaşıyordu. Bataryam ise bildigime göre orijinal ile değişmiş ve sağlığı 100'du.

9Cden geçebilirsin ama 2. Elde o paraya alacağın amiral gemisi Android daha güçlü ve mantıklı olur.

3.600 TL buldum 2. el iPhone 7 Plus alınmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı