iPhone 7 Plus hala alınır mı?

Eneska124

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2018
Mesajlar
15
Yaklaşık 4000TL bir bütçem var ve telefonda aradıgım şartlar şu şekilde:

  • Oyun oynamıyorum genelde sosyal medya.
  • Çok aktif bir kamera kullanıcısı değilim.
  • İleriye dönük bir model istiyorum (Android veya IOS guncellemelerini alabilsin.)
  • Stabil olsun yavaşlamasın (Biraz da bu yüzden iPhone istedim.)
Sizce 7 Plus alınır mı? Başka marka veya model önerilerinizi bekliyorum.
 
Şahsen sadece sosyal medyada dolaşan birisi için 4000 ₺ para gömmeyi mantıklı bulmuyorum. Ama yine de işinize karışacak halim yok. O fiyatlarda S9 olabilir belki.
 
Alınabilir. Halen güçlü bir cihaz. Android tarafında da gayet güzel cihazlar var. Alternatif olarak Pocophone F1, Xiaomi
Mi 8 ve OnePlus 6 önerebilirim.
 
Ben 5-6 sene Samsung ve android kullandım. Son 6 yıldır da Iphone kullanıyorum. Şuan 7 var bende. Eğer ıvır zıvır programlara ihtiyacım yok sadece AppStore'dakiler bana yeter diyorsan kesinlikle Apple al derim. Yüzlerce kez düşürdüm telefonu. Eyvah gitti dedim, kaç kere eyvah kırıldı ekran dedim ama taş gibi. Apple pahalı olur dersen de Huawei önerebilirim. Ancak Iphone da ısrarcıyım. 7plus güzel telefon. Güncellemeleri 2023 yılında falan kesilir diye düşünüyorum.

Edit: Yurtdışı imkanın varsa Amerika'da 550 USD civarına Iphone 8, 600USD civarına X alabilirsin. Ben şuan kullandığım telefonu ABD den getirdim kendim. İyi ki diyorum.
 
7Plus hala alınacak bir telefon batarya konusunda da üzeceğini zannetmiyorum 1günü rahat rahat çıkarır. Stabil istiyorsan eğer iOS dan şaşma.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı