Halphas
Hectopat
Daha fazla
İyi günler arkadaşlar aklımdaki modeli söylemeden ve tavsiyelerinizi almadan önce bir şeye kesin ve net bir cevap istiyorum tahmin edebileceğiniz üzere, "Powerbank pil ömrünü kısaltır mı?" bu soru aklıma çok takılıyor. Şu an cihazımı aktif bir şekilde kullanmama rağmen şarjını bitiremiyorum zaten çok uzun süre stabil bir şekilde çalışıyor ve şarj yemiyor cihazım fakat bir süre sonra eve çok daha geç geleceğimden ve daha fazla kullanacağımdan dolayı artık powerbank vakti geldi diye düşündüm ama üstte belirttiğim soru bana bir türlü rahat vermiyor.
Düşündüğüm model: Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı
Xiaomi marka powerbankleri çok övmüşler herkes kaliteli olduğundan bahsediyor fakat birde sizin görüşlerinizi alayım varsada başka markaya yöneleyim dedim.
Düşündüğüm model: Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı
Xiaomi marka powerbankleri çok övmüşler herkes kaliteli olduğundan bahsediyor fakat birde sizin görüşlerinizi alayım varsada başka markaya yöneleyim dedim.