iPhone 7 Plus İçin Powerbank Tavsiyesi

Halphas

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar aklımdaki modeli söylemeden ve tavsiyelerinizi almadan önce bir şeye kesin ve net bir cevap istiyorum tahmin edebileceğiniz üzere, "Powerbank pil ömrünü kısaltır mı?" bu soru aklıma çok takılıyor. Şu an cihazımı aktif bir şekilde kullanmama rağmen şarjını bitiremiyorum zaten çok uzun süre stabil bir şekilde çalışıyor ve şarj yemiyor cihazım fakat bir süre sonra eve çok daha geç geleceğimden ve daha fazla kullanacağımdan dolayı artık powerbank vakti geldi diye düşündüm ama üstte belirttiğim soru bana bir türlü rahat vermiyor.

Düşündüğüm model: Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı

Xiaomi marka powerbankleri çok övmüşler herkes kaliteli olduğundan bahsediyor fakat birde sizin görüşlerinizi alayım varsada başka markaya yöneleyim dedim.

Aynı powerbank'ın 16000mAh versiyonundan satın aldım. iPhone 7 Plus kullanıyorum ben de. 1 kere bile tam şarj edemiyor. Aldığım yer de değişim sağlamıyor. İlk aldığımda 1 ay sorunsuzdu. Sonraki durum bu...
Geçen gün ise A101'de 16TL'ye Hi-Level 7800mAh powerbank aldım. Şuan 2 kez sıfırdan doldurmaya yetti. Ki doldururken telefonu da kullanıyordum aktif olarak.
Pil ömrünü kısaltması olayı, genelde dışarıda olduğumuz için %80-90 değerlerini gördüğümüzde şarjdan çıkartıyoruz. Eğer çıkartmaz da %100'e kadar dolmasını beklerseniz herhangi bir zararı olmaz.

Aynı powerbank'ın 16000mAh versiyonundan satın aldım. iPhone 7 Plus kullanıyorum ben de. 1 kere bile tam şarj edemiyor. Aldığım yer de değişim sağlamıyor. İlk aldığımda 1 ay sorunsuzdu. Sonraki durum bu...
Geçen gün ise A101'de 16TL'ye Hi-Level 7800mAh powerbank aldım. Şuan 2 kez sıfırdan doldurmaya yetti. Ki doldururken telefonu da kullanıyordum aktif olarak.
Pil ömrünü kısaltması olayı, genelde dışarıda olduğumuz için %80-90 değerlerini gördüğümüzde şarjdan çıkartıyoruz. Eğer çıkartmaz da %100'e kadar dolmasını beklerseniz herhangi bir zararı olmaz.
Siz böyle söyleyince fikrim tamamen değişti doğrusu oysaki o kadarda övmüşlerdi :( Pil ömrü bu şekilde işliyorsa elimden geldiğince %100'e kadar beklemeye özen gösteririm bilgilendirme için çok teşekkürler.

Anker markasını da çok duydum ona da bir göz atacağım.

Rica ederim. Ancak her ürün öyle olmayabilir. Ben de internetten bakıp yüzlerce olumlu yorum üzerine ürünü satın almıştım. Ancak ne yazık ki bana 1 ay dayanmadı.

Şu an hepsiburada üzerinde 750 küsür yorum var attığım ürün hakkında ve hepsi olumlu yönde. Büyük hatadan kurtardınız hocam ne diyim sağolun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı