İşlemcisi çok iyi diyorlar SE'nin, doğru mu ?iPhone 7 Plus sahibiyim, güncel cihaz olsun uzun süre kullanayım dersen SE derim 7 plus'a bu yıl son yazılım gelecek desteği bitiyor cihaza hala taş gibi cihaz bir sorun yok çok oyun oynayan biri değilsen yeter. Standart iphone bir süre sonra şarja bağlanıyorsun illa ki ama çok yoğun kullanmassan bir günü çıkartıyor bana. Küçük ekran mı büyük ekran mı ona da karar ver tabi.
Ben SE 2. Nesil kullanıyorum. Öneririm. İşlemcisi gerçekten çok iyi. Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.İşlemcisi çok iyi diyorlar SE'nin, doğru mu ?
Doğru tabii, dış görünüşten kaybediyor malesef.İşlemcisi çok iyi diyorlar SE'nin, doğru mu ?
Şarj günde kaç saat gidiyor ?Ben SE 2. Nesil kullanıyorum. Öneririm. İşlemcisi gerçekten çok iyi. Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Minik bir düzeltme yapayım, ikinci nesilin işlemcisi İphone 11 ile aynı birinci nesilin işlemcisi A9 (İphone 11'in işlemcisi A13 Bionic).iphone 11 ile aynı işlemci gayet güçlü bir işlemci tabi kide hem 64 gb alabiliyorsan tabi 128 alman daha iyi olur uzun ömürlü cihaz istiyorsan 3 4 sene rahat kullanırsın.
Ben artık 2. nesli soruyordur diye tahmin ederek öyle söyledim ama teşekkür ederim yinede yanlış anlaşılma olmasın tabi ki.Minik bir düzeltme yapayım, ikinci nesilin işlemcisi İphone 11 ile aynı birinci nesilin işlemcisi A9 (İphone 11'in işlemcisi A13 Bionic).
1. Mobil veri ile 4 buçuk saat, Wifi ile 6 saat.Şarj günde kaç saat gidiyor ?
Kamerası iyi çekiyor mu ?
Oyun Performansı nasıldır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.