iPhone 7 Plus vs iPhone SE

iPhone 7 Plus sahibiyim, güncel cihaz olsun uzun süre kullanayım dersen SE derim 7 plus'a bu yıl son yazılım gelecek desteği bitiyor cihaza hala taş gibi cihaz bir sorun yok çok oyun oynayan biri değilsen yeter. Standart iphone bir süre sonra şarja bağlanıyorsun illa ki ama çok yoğun kullanmassan bir günü çıkartıyor bana. Küçük ekran mı büyük ekran mı ona da karar ver tabi.

iPhone 7 Plus sahibiyim, güncel cihaz olsun uzun süre kullanayım dersen SE derim 7 plus'a bu yıl son yazılım gelecek desteği bitiyor cihaza hala taş gibi cihaz bir sorun yok çok oyun oynayan biri değilsen yeter. Standart iphone bir süre sonra şarja bağlanıyorsun illa ki ama çok yoğun kullanmassan bir günü çıkartıyor bana. Küçük ekran mı büyük ekran mı ona da karar ver tabi.
İşlemcisi çok iyi diyorlar SE'nin, doğru mu ?

iphone 11 ile aynı işlemci gayet güçlü bir işlemci tabi kide hem 64 gb alabiliyorsan tabi 128 alman daha iyi olur uzun ömürlü cihaz istiyorsan 3 4 sene rahat kullanırsın.

iphone 11 ile aynı işlemci gayet güçlü bir işlemci tabi kide hem 64 gb alabiliyorsan tabi 128 alman daha iyi olur uzun ömürlü cihaz istiyorsan 3 4 sene rahat kullanırsın.
Minik bir düzeltme yapayım, ikinci nesilin işlemcisi İphone 11 ile aynı birinci nesilin işlemcisi A9 (İphone 11'in işlemcisi A13 Bionic).

Minik bir düzeltme yapayım, ikinci nesilin işlemcisi İphone 11 ile aynı birinci nesilin işlemcisi A9 (İphone 11'in işlemcisi A13 Bionic).
Ben artık 2. nesli soruyordur diye tahmin ederek öyle söyledim ama teşekkür ederim yinede yanlış anlaşılma olmasın tabi ki.

Şarj günde kaç saat gidiyor ?
Kamerası iyi çekiyor mu ?
Oyun Performansı nasıldır ?
1. Mobil veri ile 4 buçuk saat, Wifi ile 6 saat.
2. Kamerası iPhone 11 ile kapışıyor bir yakınım kullanıyordu onunla karşılaştırdık aynı iPhone 11 gibi. Yani çok iyi.
3. Oyun performansı çok iyi fakat şarja etki eder. Üstte yazdığım değerleri hem oyun oynayarak hem de internette gezinerek aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı