iPhone 7 Şarj Düşünce Kasma Sorunu

@Schwerer Gustav Ani pil düşüşleri yaşıyorsan bataryan hayli kötü durumda demek, Iphone 7 normal şartlarda da batarya olarak iyi bir cihaz değil, şimdi daha da çekilmez oluyordur. Yerinizde olsam sadece batarya değiştirirdim, yeni cihaz almanız size pahaliya patlar hiç gerek yok boş yere para harcamaya.

@Schwerer Gustav Ani pil düşüşleri yaşıyorsan bataryan hayli kötü durumda demek, Iphone 7 normal şartlarda da batarya olarak iyi bir cihaz değil, şimdi daha da çekilmez oluyordur. Yerinizde olsam sadece batarya değiştirirdim, yeni cihaz almanız size pahaliya patlar hiç gerek yok boş yere para harcamaya.
Evet hocam kesinlikle çekilmiyor aniden düşmesi. Şarjım var diye evden çıkıyorum bi bakıyorum uyarı vermiş baya can sıkıcı. Sadece kassa veya sadece bataryası bitse daha idare ederim powerbank alıp, yazılım sıfırlayıp fakat ikisi bir arada olunca ve telefon hakikatten lazım olunca insan çileden çıkıyor. Yorumlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı