iPhone 7'den MI 9T'ye geçmek

MI 9T'nin kırmızı rengi hoşuma gitti özellikle, tek sorunu boyutu sanırsam. 4.7 inchlik telefona alışınca cebinde tabanca taşıyormuş hissi yaratiyor büyük telefonlar🤣
@Sylveon çok daha bilgili o telefon hakkında. O sana daha yararlı bilgiler verebilir açıkçası.
4 ay olmadı daha ilan koyarım uygun bir fiyata ama alan çıkar mı bilmem🙂
Yani ederinden düşük bir fiyat teklif edeceklerine eminim:) Ayrıca fırsattan faydalanan ölücülere de dikkat et;) "100 TL vereyim abi, çalışmaz zaten o telefon" diyenler mesaj yağmuruna tutacaktır seni🤣

3310 IMEI falan atıp kullanırlar sonra da 😀
@Sylveon çok daha bilgili o telefon hakkında. O sana daha yararlı bilgiler verebilir açıkçası.

Yani ederinden düşük bir fiyat teklif edeceklerine eminim:) Ayrıca fırsattan faydalanan ölücülere de dikkat et;) "100 TL vereyim abi, çalışmaz zaten o telefon" diyenler mesaj yağmuruna tutacaktır seni🤣

"100 TL vereyim abi, çalışmaz zaten o telefon" diyenler mesaj yağmuruna tutacaktır seni🤣
Satmakta o yüzden işime gelmiyor ya zaten. Ölücülerden kanser olmasak bari. Yurtdışında da ölücü bizim millet bir işte fiyat veriyoruz Türk'e abi 120$ diyoruz hemen abi 100$ olmaz mı ya🤣 Pazarlık sünnettir abi hesabı.

3310 IMEI falan atıp kullanırlar sonra da😀
Allahtan onu Apple yüzünden yapamıyorlar. Cihaz IMEI ve seri numarası kaydı eşleşmezse ve iCloud gibi bir hizmete bağlanırsa cihaz direkt kilitliyorlar:) Sonra atari gibi oynar anca o cihazla:)
fiyat veriyoruz Türk'e abi 120$ diyoruz hemen abi 100$ olmaz mı ya🤣 Pazarlık sünnettir abi hesabı.
100 dolar desen "90 olmaz mı?" diyecek zaten aynen🤣 Sana 100 dolar lazımsa 110 de garanti olsun bence;) Nasıl olsa isteyecek:)

Bekleme 1500 e de kayıt ettir sıfır diye 2800 e sat. Mi 9 al.
Sıfır olmayan telefonu Sıfır diye satamam yakışmaz delikanlılığa🤣 Kurnazlığa gelecekse iş hemen birini buluruz zaten 1500'e değil bedavaya da kayıt ettirilir o telefon. İşi legal, dürüst yoldan kapatmak önemli.

120 gün kayıt ettirme sürem var hemen neden 1500TL basayım ki😀 119. güne kadar beklemeliyim kafasındayım ayrıca telefonu yurtdışında da kullandım yani oldu biraz.
119. gün kaydettir kullan bence ya hiç uğraşma🤣 Ben de iPhone 7 kullanıyorum şu an hiçbir eksikliğini çekmedim valla. Ben de İtalya'dan aldım zaten çaktırma, ucuza gelmişti baya🤣

120 gün kayıt ettirme sürem var hemen neden 1500TL basayım ki😀 119. güne kadar beklemeliyim kafasındayım ayrıca telefonu yurtdışında da kullandım yani oldu biraz.
Ücretsiz yaptırabilirsen yaptır. Sat 2000 e hiç uğraşma ya. Millet Allaha dine küfür ediyor. Delikanlılık günah mı kaldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı