iPhone adından dolayı mı kullanılıyor yoksa kaliteli mi?

Mesela 2016 da çıkan iPhone 7 Plus telefonu düşün ve 2016 da çıkan Android cihazı düşün karşılaştır.
iPhone halen kasma olmadan rahat kullanabiliyorken o cihazda deli gibi kasmalar donmalar farkedersin çünkü güncelleme almıyor.

Yıllardır samsung kullanıcısıyım şuan bile şirketin verdiği kıytırık zimmetli A10'u kullanıyorum ama her zaman aklımda keşke biraz daha param olsa da bir tane iyi kötü iPhone'um olsa diyorum. Çünkü elimdeki daha 1 senelik telefon ama tıkladığım yere 3 saniye sonra gidiyor. Arkadaşımın iPhone 6 telefonu 5 senelik ama hiç kasmıyor.

iPhone'ların bataryaları kalitesiz diyorlar. Eğer bu bilgi yanlışsa önümde iPhone almam için bir engel kalmaz. Ayrıca fiyatının bu kadar yüksek olmasının sebebi kalitesinden olduğu gibi marka değerinden dolayı da.

iPhoneların bataryaları kalitesiz diyorlar. Eğer bu bilgi yanlışsa önümde iPhone almam için bir engel kalmaz.
iPhone 7 Plus ve iPhone 13 ile rahatça günü çıkarabiliyorum. Yine de cihaz modeline göre batarya değişiyor. Alınan modeli araştırmalısınız.

Ayrıca hızlı şarj ile yarım saatte kolaylıkla %60-65 şarj edilebiliyor. Şarj etmek de eskisi kadar sorun olmayacaktır.

Sadece adından dolayı değil. Gerçekten birçok noktada kaliteli ürün kullandığınızı ve kaliteli hizmet aldığınızı hissettiriyor. Hunharca eleştirenlerin bir kısmı hayatında bir kere bile Apple ürünü kullanmamış olanlar.

Çevrem Apple düşmanıyla dolu. Belli bir yaşa kadar ben de öyleydim. Ama artık telefona yok ROM atayım yok bilmem ne gibi dertlerim yok. Duvar kağıdını bile değiştirmiyorum. Gerek duymuyorum çok boş işlermiş gibi geliyor artık. Bana sorun çıkarmayacak bir şey arıyorum. En iyi sonuç Apple oluyor bu bağlamda. Seri çalışıyor bunu kimse inkar edemez. Zamanında 6 yıl önce falan 6S Plus'ım vardı, satmasaydım hala kullanıyor olurdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı